Agenda

Dinars de Futur amb Miquel Laborde

Dinars de Futur amb Miquel Laborde

Miquel Laborde, soci fundador i director d’inversió de retail de la consultora immobiliària Laborde Marcet, serà el convidat del proper Dinars de Futur, les trobades que organitza AIJEC Joves Empresaris per compartir experiències entre empresaris, i que tindrà lloc el proper dimarts 17 de maig.

Advocat, amb experiència en el sector de la inversió en actius immobiliaris en zones prime i en països com Estats Units, Emirats Àrabs, Romania, Polònia, Panamà i Costa Rica, Laborde i el seu soci, Gerard Marcet, van emprendre el 2009. En aquets dotze anys l’empresa no ha parat de créixer en volum de negoci, consolidant-se com una de consultores especialitzades en les zones comercials més exclusives de Barcelona i Madrid.

Els dos socis i el seu equip, format per una vintena de professionals, gestionen el patrimoni immobiliari de diversos family offices, capitals privats, empreses nacionals i internacionals que busquen un assessorament personalitzat i professional per a les seves inversions.

Amb Miquel Laborde parlarem d’emprenedoria i també de la situació del mercat immobiliari al nostre país i del paper que juguen els empresaris i els inversors en la reactivació econòmica després de dos anys de pandèmia i amb la crisi generada per la guerra d’Ucraïna.

Per assistir al Dinars de Futur amb Miquel Laborde, cal confirmar assistència enviant un correu electrònic a aijec@aijec.cat abans del 16 de maig. El preu del dinar és de 40 euros per als socis AIJEC i 60 euros pels no socis.

Activitat: Dinars de Futur amb Miquel Laborde
Quan: Dimarts 17 de maig
Hora: 14 hores
Lloc: Eurostars Grand Marina (Barcelona)

Apunta't