Agenda

Dinars de Futur amb Christian Campillo

CHRISTIAN CAMPILLO INSTA FEED

Christian Campillo, CEO i fundador de Yumminn, serà el convidat del proper Dinars de Futur, les trobades que organitza AIJEC Joves Empresaris per compartir experiències entre empresaris, i que tindrà lloc el proper dimecres 5 d’octubre.

Amb una carrera d’executiu al sector del luxe i més de quinze anys treballant a L’Oreal, Campillo va començar a donar-li voltes a la idea d’emprendre el 2016. La seva afició a la gastronomia i el fet d’anar a molts restaurants per feina van fer que veies una oportunitat per millorar les gestions a l’hora de fer les comandes i pagar-les a través de la digitalització. Així va néixer el 2021 Yumminn, una eina per permetre el pagament dels comptes dels restaurants amb el telèfon mòbil a través d’un codi QR.

A finals de l’any passat, la companyia, que ja compta amb un equip de 30 persones, va aixecar una ronda pre-llavor de 420.000 euros i en aquests moments es troba en plena fase d’acceleració i expansió nacional. Tot i que acaba pràcticament d’iniciar el seu camí, Yumminn ja ha rebut dos premis en haver estat identificada pels experts del sector de l’hostaleria com una empresa emergent amb potencial per revolucionar el pagament dels comptes dels restaurants.

Christian Campillo confia cegament en el projecte, ja pensa en la internacionalització i entre els seus plans està convertir-se en un unicorn tan aviat com sigui possible.

Per assistir al Dinars de Futur amb Christian Campillo, cal confirmar assistència enviant un correu electrònic a aijec@aijec.cat abans del 4 d’octubre. El preu del dinar és de 40 euros per als socis AIJEC i 60 euros pels no socis.

Activitat: Dinars de Futur amb Christian Campello
Quan: Dimecres 5 d'octubre
Hora: 14 hores
Lloc: Eurostars Grand Marina (Barcelona)

Apunta't