Agenda

Dinars de Futur amb Jordi Pascual

Dinars de Futur: Jordi Pascual

Jordi Pascual, cofundador i conseller delegat d’Udon, la cadena barcelonina de menjar asiàtic, és el convidat al proper Dinars de Futur, les trobades que organitza AIJEC Joves Empresaris per compartir experiències entre empresaris.

Per què no m’ho puc perdre?

— Perquè nascuda el 2004 al barri barceloní del Born, la companyia fundada per Pascual compta avui amb prop de 70 restaurants i dona feina a 850 persones.

— Perquè després de consolidar la seva presència a Espanya i Andorra, l’empresa va iniciar la seva internacionalització poc abans de la pandèmia amb l’obertura a Portugal (2019) i ara projecta l’acceleració d’aquesta expansió amb noves obertures als EUA i Centre Amèrica.

— Perquè més enllà del negoci dels restaurants, la companyia ha creat la Udon University, un pla de formació propi amb titulacions convalidables per l’Institut Superior de Gestió i Gastronomia (ISGEG) i la Federació Espanyola d’Hostaleria i Restauració (FEHR).

— Perquè l’èxit de la marca no està renyit amb la sostenibilitat. Aquest 2021 Udon ha guanyat el Premi Sostenibilitat

Per assistir al Dinars de Futur amb Jordi Pascual, cal confirmar assistència enviant un correu electrònic a aijec@aijec.cat. El preu del dinar és de 40 euros per socis AIJEC i 60 euros pels no socis.

Activitat: #DINARS_de_FUTUR: Jordi Pascual, cofundador i conseller delegat d’Udon
Quan: Dimarts 9 de novembre
Hora: 14 hores
Lloc: Eurostars Grand Marina (Moll de Barcelona s/n)