Agenda

Josep Santacreu al proper Dinar de l’Experiència

AIJEC BANNERS DINARS EXPERIENCIA JOSEP SANTACREU INSTA

Josep Santacreu, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, serà el ponent del nou Dinar de l’Experiència de l’AIJEC que tindrà lloc el proper dimecres 21 de febrer. El Dinar de l’Experiència o Dinars d’Emprenedors forma part de les trobades que organitza AIJEC Joves Empresaris des de 2008 per compartir experiències entre els joves empresaris.

Jubilat fa poc menys d’un any després de 25 anys al capdavant de l’asseguradora DKV, Josep Santacreu és des del passat mes d’octubre el nou president de la Cambra de Barcelona. Durant la seva etapa a l’asseguradora va multiplicar per cinc els seus clients, fins als dos milions de persones, i per set els ingressos, fins als 876 milions d’euros. Més enllà de les xifres econòmiques, l’aspecte més destacat de la gestió de Santacreu ha estat sempre el seu compromís social. El directiu destaca la seva triple experiència, en la gestió d’ONG, empreses públiques i empreses privades, com una de les seves fortaleses professionals.

El #DinarExperiència amb Josep Santacreu tindrà lloc el proper dimecres 21 de febrer a partir de les 14 hores a l’Eurostars Grand Marina. Per confirmar assistència cal enviar un correu electrònic a aijec@aijec.cat abans del 19 de febrer. El preu del dinar és de 40 euros pels socis d’AIJEC i 60 euros pels no socis.

 

Activitat: Dinar de l'Experiència amb Josep Santacreu
Quan: Dimecres 21 de febrer
Hora: 14 hores
Lloc: Eurostars Grand Marina (Barcelona)

Apunta't