Agenda

#MasterclassAIJEC: Gestió del talent amb valors

AIJEC BANNERS MASTERCLASS AIJEC V2 9

A la propera masterclass volem aprofundir sobre la gestió del talent i per fer-ho ens acompanyarà Santi Tarin, soci director general i propietari del grup Master Consulting a Barcelona, una multinacional que desenvolupa activitat de consultoria basada en persones, i executive search. Amb ell parlarem de com descriure un lloc a cobrir i com entrevistar en profunditat un candidat, però també de com gestionar de manera excel·lent i amb valors ètics les nostres entitats.

A més de ser cofundador de l’AIJEC i creador del Premi Jove Empresari, el nostre expert d’aquesta sessió és fundador i actual vicepresident de la Asociación para la busqueda de la Excelencia (ABE), fundador de la xarxa internacional Experts for Experts i presideix la xarxa internacional Alliance Partnership International.

La propera #MasterclassAIJEC tindrà lloc dilluns 28 de novembre a partir de les 19 hores a El Asador del Mar (c. Bori i Fontesà, 45 Barcelona). La sessió és gratuïta per als membres d’AIJEC i té un cost de 10 euros per a la resta de persones. Reserva la teva plaça enviant un correu electrònic a aijec@aijec.cat.

Activitat: #MasterclassAIJEC: Gestió del talent amb valors
Quan: Dilluns 28 de novembre
Hora: 19 hores
Lloc: El Asador del Mar (c. Bori i Fontestà, 45 Barcelona)