Avantatges

Descobreix tots els serveis i què avantatges que l’AIJEC posa a disposició dels joves empresaris membres

Serveis

FINANÇAMENT
L’entitat treballa per buscar vies de finançament per ajudar als joves empresaris. Son un exemple l’Oficina de Finançament  posada en marxa aquest 2020 de la mà de la Confederación Española de Asociaciones de Jóvenes Empresarios (CEAJE) o la línia de finançament d’un milió d’euros que es va signar amb MicroBank el 2018 per promoure l’autoocupació i potenciar projectes empresarials innovadors.

VISIBILITAT ALS MITJANS
L’entitat treballa perquè els joves empresaris i els seus projectes es donin a conèixer a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials.

MENTORING
L’associació fomenta l’esperit emprenedor dels més joves des de l’experiència d’aquells que ja s’han iniciat com a empresaris. Representants de l’AIJEC van a les escoles, donen el seu punt de vista i fan cafès amb futurs emprenedors per encomanar emprenedoria.

BORSA DE TREBALL
Dos dels pilars bàsics de qualsevol empresa són el capital humà i els serveis que ofereixen. Per això des de l’AIJEC es promou que els socis puguin donar i rebre assessorament mutu sobre qüestions clau en el desenvolupament de tot projecte empresarial.

 

Activitats

SESSIONS DE FORMACIÓ
Activitats sobre temàtica empresarial per posar-se al dia de les novetats que afecten les empreses i els empresaris i sessions projectades segons les necessitats formatives que formulen els associats i impartides pels propis membres.

DINARS D’EMPRENEDORS
Des de 2008 l’AIJEC organitza aquests dinars des de l’experiència on, de manera mensual, empresaris de la talla d’Isak Andic, José Manuel Lara Bosch, Josep Lluís Bonet, Cristóbal Colon, Maria Reig, Mariano Puig, Lluis Bassat o Carme Ruscalleda han posat les seves experiències a disposició dels joves empresaris, perquè puguem beure de les seves històries empresarials.

DINARS DE FUTUR
Amb la mateixa filosofia que els Dinars d’Emprenedors, l’AIJEC engega el 2020 els Dinars de Futur, una trobada amb empresaris de referència per al present i per al futur.