Qui Som

Benvinguts a l'AIJEC on els joves empresaris compartim inquietuds i experiències

L’AIJEC agrupa, des de 1985, a tots aquells joves amb empresa pròpia i menors de 45 anys que s’uneixen sota el paraigües de l’associació per compartir inquietuds i experiències.

Durant aquests 35 anys, l’associació s’ha consolidat com l’associació de referència dels joves empresaris catalans.

DINÀMICA
L’AIJEC treballa per promoure el marc adient per fer de les seves idees projectes empresarials sostenibles i amb vocació de creixement

REPRESENTATIVA
L’AIJEC treballa perquè la veu dels joves empresaris es tingui en compte a les institucions

SÒLIDA
L’AIJEC promou els valors de l’emprenedoria i la cultura de l’esforç per dignificar i destacar en positiu la figura de l’empresari com a creador d’oportunitats

En l’actualitat, l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya representa a uns 300 joves empresaris

La nostra seu central es troba a l’Avinguda Diagonal 601, 8a planta, de Barcelona.

Els socis

El principal valor de formar part de l’AIJEC és un intangible. A través de l’associació, els joves empresaris tenen accés a tota una comunitat d’empresaris amb qui compartir experiències i poder enriquir-se professionalment els uns als altres.

A l’AIJEC promovem que els nostres socis comparteixin moments, sinèrgies, experiències i puguin generar negoci. A més d’aquesta pertinença a la comunitat, l’AIJEC ofereix a tots els seus socis una sèrie d’avantatges, serveis i accés a esdeveniments i actes de formació. L’associació representa els interessos de l’empresari davant les institucions i els organismes oficials i treballa perquè la veu dels joves empresaris s’escolti.

 

L’equip AIJEC: qui som i com treballem

L’Associació de Joves Empresaris està representada per una Comissió Executiva, escollida pels socis de ple dret cada dos anys i amb un límit de mandat de dues legislatures. La Comissió juntament amb els presidents de les delegacions conformen la Junta Directiva.

Un cop a l’any l’associació celebra l’Assemblea General, òrgan sobirà de l’associació i que està conformada per tots els socis de ple dret (condició d’empresari i menor de 45 anys) en el moment de la seva celebració.

Actualment la junta de l’associació està formada per:

Ruben Sans Ruben Sans President
Estefania González Campins Estefania González Campins Vicepresidenta
Enric Sanahuja Enric Sanahuja Secretari general
Vicenç del Mar Vicenç del Mar Tresorer
Lluís Feliu Lluís Feliu Vocal
Sandra Garcia Sandra Garcia Vocal
Maria Josep Prats Maria Josep Prats AIJEC Plus
Jesús Ruiz Jesús Ruiz Gerent