Notícies

Enfortint relacions amb l’Ajuntament de Barcelona

Una delegació d’AIJEC Joves Empresaris encapçalada pel seu president Ruben Sans es va reunir el passat 21 de juliol amb representants de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa per enfortir les relacions entre ambdues institucions. L’objectiu del consistori és tenir en compte la veu de l‘empresariat jove barceloní en les seves estratègies d’ocupació.

+ Info + Info

AIJEC ocupa la vicepresidència de Foment del Treball

Ruben Sans Solsona, president d’AIJEC Joves Empresaris de Catalunya, ha estat nomenat vicepresident de Foment del Treball. L’empresari ocupa una vicepresidència en aquesta segona etapa de Sánchez Llibre al capdavant de la patronal i que està enfocada als joves empresaris.

+ Info + Info

Ruben Sans Solsona, reelegit president d’AIJEC Joves Empresaris

L’Assemblea General de l’AIJEC, l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya, ha aprovat aquest dilluns al vespre i per majoria absoluta la reelecció de Ruben Sans Solsona com a president de l’entitat per als tres propers anys. Sans Solsona enceta aquesta nova etapa amb el repte de seguir alçant la veu per defensar l’empresariat jove del país.

+ Info + Info

AIJEC i la Fundació Princesa de Girona treballaran per promoure el talent emprenedor jove

Les dues entitats signen un acord de col·laboració per fomentar l’emprenedoria i promoure accions conjuntes que impulsin la creació d’empreses liderades per joves. L’objectiu d’aquesta col·laboració és refermar el paper de Catalunya com a hub d’innovació i talent emprenedor.

+ Info + Info

AIJEC busca el millor jove empresari de l’any

Fins al 5 de juny es poden presentar candidatures per optar al XXIX Premi Jove Empresari que organitza AIJEC Joves Empresaris. Amb aquests guardons l’entitat vol reconèixer les millors trajectòries i iniciatives empresarials impulsades per joves empresaris i empresàries. La novetat d’aquesta edició és que s’amplia l’edat dels candidats fins als 45 anys.

+ Info + Info

AIJEC Joves Empresaris alça la voz al Parlament de Catalunya

El president d’AIJEC Joves Empresaris, Ruben Sans Solsona, ha participat aquest dimecres en la comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya per analitzar la situació de la joventut catalana. Sans Solsona ha destacat en les seves intervencions la necessitat de generar un marc estable, amb menys traves i menys burocràcia i com cal…

+ Info + Info

Ana Vida (Drop&Vase): “Sempre havia tingut clar que volia ser empresària”

Ana Vida, fundadora i directora creativa de l’agencia de publicitat Drop & Vase, ha estat la protagonista del Dinars de Futur del mes de març. Vida va repassar la seva trajectòria i les eines que l’han ajudada a consolidar-se com una de les joves promeses de la publicitat espanyola.

+ Info + Info

GuayanteSanmartín (HP): “Un líder s’ha de saber adaptar o marxar, però mai perdre l’autenticitat”

Una cinquantena de joves empresaris han compartit experiències amb la vicepresidenta i directora mundial de negoci d’HP 3D Multijet Fusion. Guayente Sanmartin ha protagonitzat el primer Dinar d’Emprenedors de l’any organitzat per AIJEC Joves Empresaris.

+ Info + Info
1 2 3 5