Notícies

AIJEC participa al XIV Congrés Iberoamericà de Joves Empresaris

Una delegació formada per Ruben Sans, president d’AIJEC, i per Vicenç del Mar, tresorer de l’entitat, han participat aquests dies al XIV Congrés Iberoamericà de Joves Empresaris celebrat a Santo Domingo. La trobada, organitzada per FIJE, la Federació Iberoamericana de Joves Empresaris i ANJE, l’Associació Nacional de Jove Empresaris de la República Dominicana, ha reunit més de 1.500 empresaris de 22 països diferents.

+ Info + Info

Laura Urquizu: “Treballant des de Barcelona hem aconseguit conquerir els Estats Units”

L’Eurostars Grand Marina va reunir aquest dimarts 21 de març prop d’una cinquantena de socis i sòcies de l’AIJEC per celebrar el Dinars de Futur amb Laura Urquizu, presidenta i CEO de Red Points. Durant la trobada, Urquizu va repassar l’origen de l’startup de ciberseguretat contra el frau en línia que en vuit anys ha passat de 10 treballadors i 7 clients a ajudar a 1200 empreses i tenir una plantilla de 300 treballadors.

+ Info + Info

El president d’AIJEC representa Espanya a la nova comissió de la UE i l’OCDE pel foment de l’emprenedoria

El president d’AIJEC, Rubén Sans, ha estat convidat per la Unió Europea (UE) i l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) per representar Espanya a l’Acadèmia de Polítiques d’Emprenedoria Juvenil (YEPA). Aquesta nova comissió s’ha creat per fomentar l’emprenedoria jove a Europa i conscienciar els governs dels 27 sobre els obstacles amb què topen els emprenedors en el seu camí empresarial. Sans ha estat escollit per ser la veu dels joves empresaris a Brussel·les.

+ Info + Info

Bernat Ripoll: “Holded mai va estar pensada per guanyar diners”

La Masia Sallent es va omplir, el passat 2 de març, de socis i sòcies de l’AIJEC i emprenedors de la Catalunya Central per celebrar el segon Dinars de Futur en ruta amb Bernat Ripoll, cofundador de Holded. Ripoll va explicar durant la trobada  l’atípica història d’èxit del seu projecte. L’empresari va deixar clar que per a ell és molt més interessant parlar d’històries reals com la seva, la història d’un noi a qui li agradava l’snow i va crear un projecte per costejar-se el seu hobby, que de l’empresa en sí o de les quatre startups de moda.

+ Info + Info

Determinació, passió i les coses ben clares, uneixen als protagonistes del darrer Dinars de Futur

Mariam Ayadi, fundadora de Wipass; Sara Orra, fundadora de Trioteca i Bernat Carreras, fundador de Bold van ser els convidats al #DinarsdeFutur del mes de febrer. Els tres finalistes del Premi Iniciativa Empresarial de la darrera edició del Premi Jove Empresari van protagonitzar una taula rodona on van poder donar la seva visió sobre el fet d’emprendre i on van explicar què els va portar a ells a decidir-se per aquesta opció.

+ Info + Info

AIJEC participa a #Liderandoelcambio i diu sí a l’economia verda

AIJEC Joves Empresaris va participar el passat 31 de gener a l’acte #Liderandoelcambio que van organitzar la Confederació Espanyola d’Associacions de Joves Empresaris (CEAJE) i la Fundación Repsol a Madrid. La jornada es va convertir en una aposta clara per a la sostenibilitat com a oportunitat per garantir la competitivitat i el futur de les empreses.

+ Info + Info

Èxit de l’#afterworkAIJEC amb el FÒRUM de l’ASCEF

Dimecres 25 de gener va tenir lloc el primer #afterworkAIJEC entre socis i sòcies de l’AIJEC i del FÒRUM de l’ASCEF, l’Associació Catalana d’Empresa Familiar. En total, una quarantena de socis i sòcies d’ambdues entitats van poder compartir el seu dia a dia empresarial i conèixer realitats i sectors diversos gràcies a un ambient distès i agradable.

+ Info + Info

Jaume Guardiola: “L’esperit emprenedor no està en un mal moment”

El president del Cercle d’Economia, Jaume Guardiola, va protagonitzar del Dinar de l’Experiència d’aquest novembre. Davant una cinquantena de joves empresaris, Guardiola va destacar el bon moment que viu l’emprenedoria i va transmetre un missatge d’optimisme malgrat la complexitat de l’escenari econòmic actual.

+ Info + Info
1 2 3 7