Notícies

Ruben Sans Solsona, reelegit president d’AIJEC Joves Empresaris

L’Assemblea General de l’AIJEC, l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya, ha aprovat aquest dilluns al vespre i per majoria absoluta la reelecció de Ruben Sans Solsona com a president de l’entitat per als tres propers anys. Sans Solsona enceta aquesta nova etapa amb el repte de seguir alçant la veu per defensar l’empresariat jove del país.

+ Info + Info

AIJEC i la Fundació Princesa de Girona treballaran per promoure el talent emprenedor jove

Les dues entitats signen un acord de col·laboració per fomentar l’emprenedoria i promoure accions conjuntes que impulsin la creació d’empreses liderades per joves. L’objectiu d’aquesta col·laboració és refermar el paper de Catalunya com a hub d’innovació i talent emprenedor.

+ Info + Info

AIJEC busca el millor jove empresari de l’any

Fins al 5 de juny es poden presentar candidatures per optar al XXIX Premi Jove Empresari que organitza AIJEC Joves Empresaris. Amb aquests guardons l’entitat vol reconèixer les millors trajectòries i iniciatives empresarials impulsades per joves empresaris i empresàries. La novetat d’aquesta edició és que s’amplia l’edat dels candidats fins als 45 anys.

+ Info + Info

AIJEC Joves Empresaris alça la voz al Parlament de Catalunya

El president d’AIJEC Joves Empresaris, Ruben Sans Solsona, ha participat aquest dimecres en la comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya per analitzar la situació de la joventut catalana. Sans Solsona ha destacat en les seves intervencions la necessitat de generar un marc estable, amb menys traves i menys burocràcia i com cal…

+ Info + Info

Ana Vida (Drop&Vase): “Sempre havia tingut clar que volia ser empresària”

Ana Vida, fundadora i directora creativa de l’agencia de publicitat Drop & Vase, ha estat la protagonista del Dinars de Futur del mes de març. Vida va repassar la seva trajectòria i les eines que l’han ajudada a consolidar-se com una de les joves promeses de la publicitat espanyola.

+ Info + Info

GuayanteSanmartín (HP): “Un líder s’ha de saber adaptar o marxar, però mai perdre l’autenticitat”

Una cinquantena de joves empresaris han compartit experiències amb la vicepresidenta i directora mundial de negoci d’HP 3D Multijet Fusion. Guayente Sanmartin ha protagonitzat el primer Dinar d’Emprenedors de l’any organitzat per AIJEC Joves Empresaris.

+ Info + Info

Enric Asunción (Wallbox), guanyador del Premi Jove Empresari de l’any

El jurat de la 28è edició del Premi Jove Empresari ha valorat la revolució que ha suposat l’empresa cofundada per Asunción en el sector de la mobilitat elèctrica i el fet que en només 7 anys de vida ja cotitza a la Borsa de Nova York. El Premi a la Millor Iniciativa Empresarial ha estat per a Blue Box de Judit Giró, un dispositiu biomèdic desenvolupat amb intel·ligència artificial per detectar el càncer de mama a casa.

+ Info + Info

Jordi Pascual: “Erem uns pipiolos que amb els anys hem après i evolucionat fins avui”.

El cofundador d’UDON, la marca barcelonina de restauració, comparteix l’evolució de la companyia al #DINARS_de_FUTUR, les trobades que organitza AIJEC Joves Empresaris per intercanviar experiències amb joves empresaris que estan triomfant amb les seves empreses.

+ Info + Info
1 2 3 5