Notícies

L’AIJEC busca el millor jove empresari de l’any

Fins el 26 de maig, l’AIJEC obre el període per presentar candidatures al XXXI Premi Jove Empresari, uns guardons que volen donar visibilitat pública a les millors trajectòries i iniciatives empresarials impulsades per empresaris menors de 45 anys. Coincidint amb la celebració de la Copa Amèrica a Barcelona, el Premi Jove Empresari premiarà la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de l’economia blava amb el Reconeixement a l’Emprenedoria Blava.

+ Info + Info

Sant Jordi 2024 | Llibres amb ADN AIJEC

Per celebrar aquesta diada de Sant Jordi, des de l’AIJEC us recomanem unes quantes propostes literàries escrites pels nostres socis. Manuals sobre estratègia empresarial, emprenedoria, innovació, màrqueting i comunicació, responsabilitat social corporativa… Lectures totes elles inspiradores per ajudar-nos a aclarir les idees o idear nous projectes.

+ Info + Info

La Fundació Barcelona Capital Nàutica i l’AIJEC s’uneixen per impulsar l’economia blava

Les dues entitats signen un conveni de col·laboració per impulsar l’economia blava al territori i establir una estratègia conjunta per generar noves oportunitats en emprenedoria en aquest àmbit. Com a part d’aquesta col·laboració, al Premi Jove Empresari d’enguany s’entregarà per primera vegada el Reconeixement emprenedoria blava.

+ Info + Info

El tot és possible d’Aleix Puig (Vicio)

Passió, creure que tot és possible i un punt de bogeria. Així podem resumir la història emprenedora d’Aleix Puig, cofundador de Vicio. Puig sempre havia tingut clar que volia emprendre però la pandèmia, després d’haver guanyat el concurs televisiu MasterChef, li va permetre fer una pausa i decidir quin tipus de negoci volia començar. Aleix Puig va ser el protagonista del darrer Dinars de Futur en ruta organitzat per AIJEC Catalunya Central el passat dijous 7 a Manresa.

+ Info + Info

Josep Santacreu: “Cal comptar més amb l’empresariat jove dintre de les institucions”

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, va ser el protagonista del darrer Dinar de l’Experiència organitzat per l’AIJEC. Davant una quarantena de joves empresaris i empresàries, Santacreu, va repassar el seu periple vital i professional.

+ Info + Info

IA, networking i experiències a la darrera #MasterclassAIJEC

Una trentena de joves empresaris i empresàries van participar en la #MasterclassAIJEC per aprendre sobre IA de la mà d’Aleix Valls, CEO i cofundador de la consultora LiquiD i director general de la Mobile World Capital durant els anys 2015-2017.

+ Info + Info

Ruben Sans escollit nou vicepresident dels joves empresaris europeus

La Confederació Europea de Joves Empresaris – Yes for Europe representa uns 100.000 joves empresaris de tota Europa. El president de l’AIJEC ocuparà el càrrec de vicepresident dels joves empresaris europeus durant el proper mandat d’un any.

+ Info + Info

Josep Dosta: “Tota la vida he sentit parlar de negoci a casa, i això cala”

El passat dimecres 22 de novembre la #ComunitatAIJEC va poder gaudir d’una nova trobada dels #DinarsdeFutur on va poder conèixer, aprendre i inspirar-se amb l’experiència empresarial que hi ha darrere de la reconeguda marca d’ulleres Woodys Eyewear.

+ Info + Info
1 2 3 9