Notícies

Enric Asunción, Josep Fajula i Pau Sarsanedas, finalistes del Premi Jove Empresari de l’AIJEC

En la categoria de Millor Iniciativa Empresarial, els tres projectes que opten a endur-se el premi que reconeix la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur són Meeting Lawyers, Rokubun i Blue Box. Els guardons arriben enguany a la seva 28a edició consolidats com un dels guardons més importants de l’emprenedoria que se celebren a Catalunya.

+ Info + Info

Juan Morera: “La crisi de la covid també ha generat oportunitats”

El director general de Brownie, Juan Morera, va ser el protagonista dels #DINARS_de_FUTUR d’aquets mes de setembre. Morera va compartir impressions amb una trentena d joves empresaris.

+ Info + Info

Josep Fajula: “Emprendre és un viatge de vida i per fer-ho millor envoltar-se d’amics i família”

El CEO d’OCA Global va ser, aquest dijous, el primer convidat dels #DINARS_de_FUTUR, un nou format de trobades organitzades per l’AIJEC per compartir experiències professionals amb joves empresaris que estan triomfant amb les seves empreses.

+ Info + Info

Núria Pastor s’incorpora la junta directiva d’AIJEC Joves Empresaris

La seva incorporació es va formalitzar a la darrera assemblea. Fundadora i CEO de HumanITcare, Pastor (Premi a la Millor Iniciativa Empresarial de l’AIJEC) aportarà la seva experiència al capdavant d’una companyia que desenvolupa solucions d’AI i que en poc més de dos anys ha revolucionat el seguiment dels pacients crònics als hospitals.

+ Info + Info

AIJEC reforça la influència dels joves empresaris davant administracions i agents socials en un any marcat per la covid-19

La patronal de joves empresaris fa un balanç positiu de la seva activitat durant l’assemblea anual celebrada aquest dimecres al vespre. Núria Pastor, fundadora i CEO de HumanITcare, s’incorpora a la junta presidida per Ruben Sans.

+ Info + Info

AIJEC present a l’acte de cloenda del 4rt Congrés Fepime

La patronal de la petita i mitjana empresa catalana posa en valor la feina feta durant les 22 trobades que han tingut amb organitzacions empresarials sectorials i territorials, entre elles AIJEC i proposa que microempreses i pimes s’uneixin per ser competitives. En la trobada amb AIJEC Joves Empresaris es va destacar el paper dels joves empresaris, natius digitals, com a revulsiu per sortir de la crisi.

+ Info + Info

AIJEC participa en l’acte de suport per ampliar l’aeroport del Prat

AIJEC Joves Empresaris ha participat aquest dimecres a l’acte reivindicatiu organitzat pel teixit econòmic català per recolzar l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona-El Prat i que ha tingut lloc a ESADE. Ruben Sans, president d’AIJEC, ha pujat a l’escenari per donar suport a l’ampliació i reclamar la necessitat d’aquesta infraestructura com a palanca de creixement econòmic.

+ Info + Info

L’AIJEC destaca el paper dels joves empresaris, natius digitals, com a revulsiu per sortir de la crisi

AIJEC Joves Empresaris ha protagonitzat aquest dimecres una sessió del IV Congrés de Pimes de Catalunya organitzat per Fepime Catalunya amb l’objectiu analitzar l’estat actual de la pimes catalanes impulsades per a joves emprenedors i elaborar un memorial de propostes de millora que es lliurarà a les administracions.
La mobilitat sostenible, la indústria 4.0, la transformació digital, les necessàries ajudes a les pimes i el creixent paper de les dones emprenedores, són alguns dels principals reptes de futur que AIJEC ha posat sobre la taula.

+ Info + Info
1 2 3 4