Notícies

AIJEC defensa al Parlament el paper dels empresaris i reclama més planificació a les administracions

El president de l’AIJEC, Ruben Sans, ha participat aquest dimarts a la Comissió de Joventut del Parlament de Catalunya per explicar de primera mà com estem vivint aquesta crisi els joves empresaris. Durant la seva intervenció, el president de l’AIJEC ha reclamat a les administracions més planificació per minimitzar les incerteses, la congelació d’impostos i la moratòria en el seu pagament, així com nous ajuts per a la creació d’ocupació.

+ Info + Info

Marc Coloma (Heura Foods), guanyador del Premi Jove Empresari de l’any

El jurat ha valorat la revolució gastronòmica que ha suposat Heura Foods i les ganes de Coloma per canviar el món a través del seu projecte empresarial.

El Premi a la Millor Iniciativa Empresarial és per a l’empresa HumanITcare, creada per Nuria Pastor.

Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) reconeix la trajectòria de Miquel Martí en un acte sense públic i que s’ha retransmès en streaming per internet i pel canal Fibracat TV per adaptar-se a la situació d’excepcionalitat provocada pel coronavirus.

+ Info + Info

Marc Coloma, Andreu Dotti i Sara Serantes, finalistes del Premi Jove Empresari de l’AIJEC

HumanITcare, MEETOPTICS i Unik Sports Management són les tres empreses que opten en aquesta edició al Premi a la Millor Iniciativa Empresarial

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) lliurarà el XXVII Premi Jove Empresari el pròxim 29 d’octubre en una gala que ha hagut d’adaptar-se a la situació d’excepcionalitat provocada per la covid-19 i que serà virtual.

+ Info + Info

AIJEC participa un curs més al programa Programa Escola i Empresa

El Programa Escola i Empresa té per objectiu acostar el món empresarial als alumnes de Secundària i Cicles Formatius de Grau Superior. L’activitat consisteix en mantenir un diàleg entre un empresari i l’alumnat. El ponent explica la importància i el paper de l’empresa a la societat, descriu les seves vivències i acompanya els alumnes en una reflexió sobre les habilitats necessàries per a ser empresari.

+ Info + Info

L’AIJEC busca el millor jove empresari de l’any

El període de presentació de candidatures s’ha obert aquest dilluns i s’allarga fins al 27 de juliol.

La gala de lliurament s’aplaça fins a la tardor per la crisi de la covid-19 i el format s’adaptarà a la realitat sanitària del moment.

+ Info + Info

Els joves empresaris aguanten el primer cop de la crisi sanitària i el 78% ha pogut mantenir la seva activitat malgrat l’estat d’alarma

Els joves empresaris han pogut aguantar el primer cop de la crisi sanitària. Segons un estudi de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), el 78% de les empreses creades per joves de fins a 40 anys han pogut mantenir la seva activitat malgrat l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol fa dos mesos. El 32% ho ha fet sense cap contratemps i el 46% ha continuat operant amb algunes restriccions. D’altra banda, un 22% han hagut d’aturar l’activitat.

+ Info + Info

Es posa en marxa la nova Oficina de Finançament

Necessites finançament? Des de l’AIJEC et podem ajudar. La Confederación Española de Asociaciones de Jóvenes Empresarios (CEAJE) ha posat en marxa la primera Oficina de Finançament que unifica tots els canals per ajudar a les empreses a obtenir finançament extern.

+ Info + Info

Llibres i emprenedoria: recomanacions literàries per aquest Sant Jordi

Des de l’AIJEC us recomanem unes quantes propostes literàries escrites pels nostres socis. Manuals sobre estratègia empresarial, emprenedoria, màrqueting i comunicació, responsabilitat social corporativa… Sigui l’àmbit que sigui, un llibre sota el braç no és una mala manera de passar aquests dies.

+ Info + Info
1 2