Notícies

L’Assemblea General de l’AIJEC aprova amb nota el curs

L’Assemblea General de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya  ha servit per fer balanç de l’activitat de l’entitat durant aquest darrer curs. Una activitat que destaca per l’augment de la representativitat internacional de l’AIJEC i per l’acció de lobby que l’entitat ha seguit impulsant en pro del teixit empresarial jove del país. Durant l’assemblea es va aprovar l’entrada de Francisco Javier García Pérez, com a conseller de presidència.

+ Info + Info

Joves empresaris de tot el món demanen als líders mundials suport per a un creixement econòmic inclusiu

Ruben Sans, president de l’AIJEC, ha participat aquests dies a la cimera de joves empresaris del G20, la xarxa de joves empresaris més gran del món. La delegació espanyola, amb Sans com a president i Antonio Magraner com a secretari general, s’estrenava al grup dels vint.

+ Info + Info

Francesc Julià (Kave Home), Diliara Lupenko (Impress) i Jordi Romero (Factorial), finalistes al Premi Jove Empresari

Francesc Julià (Kave Home),  Diliara Lupenko (Impress) i Jordi Romero (Factorial), són els tres finalistes que opten a endur-se el Premi Jove Empresari que organitza l’AIJEC, l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya.  En la categoria de Millor Iniciativa Empresarial, els tres projectes que opten a endur-se el premi que reconeix la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur són Opground, The Smart Lollipop i Theker.

+ Info + Info

El president d’AIJEC, Ruben Sans, serà el president de la nova delegació espanyola del G20 YEA

Per primera vegada en la història, Espanya formarà part del G20 YEA, la xarxa de joves empresaris més gran del món. Ho fa a través d’una delegació encapçalada per CEAJE, la Confederació Espanyola d’Associacions de Joves Empresaris, i que estarà presidida per Ruben Sans, president de l’AIJEC. El secretari general de la Federació Iberoamericana de Joves Empresaris (FIJE), Antonio Magraner, l’acompanyarà com a secretari general de la delegació.

+ Info + Info

Èxit a l’AfterworkAIJEC amb Carlos Duran a CASA SEAT

Dimarts 23 de maig vam estrenar un nou format d’afterwork a CASA SEAT. Una trobada on compartir experiències donant especial protagonisme a la persona que hi ha darrere de l’empresari. Des d’AIJEC teníem molt clar que la inauguració aquest dimarts a CASA SEAT havia d’estar protagonitzat per Carlos Duran. El cofundador d’hoy-voy, i darrer Premi Jove Empresari, té tots els ingredients necessaris per convertir en èxit un acte com el que vam viure dimarts: naturalitat, diversió i personalitat.

+ Info + Info

Luis de Val: “Soc emprenedor perquè he nascut i crescut amb el meu pare, que també ho era”

Luis de Val va ser el convidat al #DinarsdeFutur del mes de maig. El fundador de l’agència YouPlanet va acompanyar i conversar amb més d’una quarantena de socis de l’AIJEC sobre el seu viatge emprenedor i la història del seu projecte personal.

+ Info + Info

L’AIJEC busca el millor jove empresari de l’any

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) obre aquest dimarts el període per presentar candidatures al XXX Premi Jove Empresari.  L’entitat busca el jove empresari que millor representi les noves visions i valors del món empresarial tenint en compte aspectes com la consolidació de la idea inicial en forma de negoci, la viabilitat econòmica, l’esperit…

+ Info + Info

AIJEC participa al XIV Congrés Iberoamericà de Joves Empresaris

Una delegació formada per Ruben Sans, president d’AIJEC, i per Vicenç del Mar, tresorer de l’entitat, han participat aquests dies al XIV Congrés Iberoamericà de Joves Empresaris celebrat a Santo Domingo. La trobada, organitzada per FIJE, la Federació Iberoamericana de Joves Empresaris i ANJE, l’Associació Nacional de Jove Empresaris de la República Dominicana, ha reunit més de 1.500 empresaris de 22 països diferents.

+ Info + Info
1 2 3 8