Notícies

Jordi Pascual: “Erem uns pipiolos que amb els anys hem après i evolucionat fins avui”.

El cofundador d’UDON, la marca barcelonina de restauració, comparteix l’evolució de la companyia al #DINARS_de_FUTUR, les trobades que organitza AIJEC Joves Empresaris per intercanviar experiències amb joves empresaris que estan triomfant amb les seves empreses.

+ Info + Info

Canvis en els estatuts d’AIJEC: puja el topall d’edat dels 41 als 45 anys

El límit d’edat per ser membre de ple dret d’AIJEC s’amplia als 45 anys. Aquesta és la modificació més important aprovada per unanimitat a l’Assemblea General i que acaba de ratificar la Direcció General de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral de la Generalitat. També s’ha incorporat als estatuts la figura del delegat i s’ha donat llum verda a una modificació en la limitació de mandats dels presidents, que podran ser reelegits un màxim de dos períodes de tres anys

+ Info + Info

AIJEC assumeix la vicepresidència de CEAJE, la patronal de joves empresaris de l’Estat

El nomenament de Ruben Sans Solsona com a nou vicepresident de CEAJE reforça la representativitat dels joves empresaris catalans a nivell espanyol i converteix AIJEC en el principal representant de joves empresaris en l’àmbit català. El Comité Executiu de CEAJE ha aprovat el nomenament de Sans i l’entrada de dos nous vocals procedents d’AIJEC, Eloi Palà Ramos i Vicenç del Mar Mullor.

+ Info + Info

Enric Asunción, Josep Fajula i Pau Sarsanedas, finalistes del Premi Jove Empresari de l’AIJEC

En la categoria de Millor Iniciativa Empresarial, els tres projectes que opten a endur-se el premi que reconeix la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur són Meeting Lawyers, Rokubun i Blue Box. Els guardons arriben enguany a la seva 28a edició consolidats com un dels guardons més importants de l’emprenedoria que se celebren a Catalunya.

+ Info + Info

Juan Morera: “La crisi de la covid també ha generat oportunitats”

El director general de Brownie, Juan Morera, va ser el protagonista dels #DINARS_de_FUTUR d’aquets mes de setembre. Morera va compartir impressions amb una trentena d joves empresaris.

+ Info + Info

Josep Fajula: “Emprendre és un viatge de vida i per fer-ho millor envoltar-se d’amics i família”

El CEO d’OCA Global va ser, aquest dijous, el primer convidat dels #DINARS_de_FUTUR, un nou format de trobades organitzades per l’AIJEC per compartir experiències professionals amb joves empresaris que estan triomfant amb les seves empreses.

+ Info + Info

Núria Pastor s’incorpora la junta directiva d’AIJEC Joves Empresaris

La seva incorporació es va formalitzar a la darrera assemblea. Fundadora i CEO de HumanITcare, Pastor (Premi a la Millor Iniciativa Empresarial de l’AIJEC) aportarà la seva experiència al capdavant d’una companyia que desenvolupa solucions d’AI i que en poc més de dos anys ha revolucionat el seguiment dels pacients crònics als hospitals.

+ Info + Info

AIJEC reforça la influència dels joves empresaris davant administracions i agents socials en un any marcat per la covid-19

La patronal de joves empresaris fa un balanç positiu de la seva activitat durant l’assemblea anual celebrada aquest dimecres al vespre. Núria Pastor, fundadora i CEO de HumanITcare, s’incorpora a la junta presidida per Ruben Sans.

+ Info + Info
1 2 3 4