Notícies

Jordi Romero: “A Factorial som uns optimistes imparables”

El cofundador de Factorial repassa davant una quarantena d’empresaris la seva forma de veure la vida i els negocis. Romero va compartir amb els assistents al darrer Dinars de Futur les circumstàncies que el van portar a emprendre des de ben jove, quan va néixer en ell la llavor de l’emprenedoria.

+ Info + Info

Ruben Sans participa a la cimera de Joves Empresaris del G20 al Brasil

El president de l’AIJEC ha participat a la cimera del G20 YEA, la xarxa de joves empresaris més gran del món, reunida a Goiânia, Brasil. Sans presideix la delegació espanyola que participa per segona vegada en la història en aquesta trobada. Amb el títol “Construint un món just i un planeta sostenible”, els més de 500 joves empresaris participants en la cimera han elaborat un document que reclama als líders mundials la necessitat urgent de polítiques que fomentin un creixement econòmic just, la sostenibilitat i la innovació digital.

+ Info + Info

Javier Cottet: “Ser empresari s’aprèn, no és una cosa que es porti a l’ADN”

Javier Cottet, president del grup Cottet, va ser el protagonista del darrer Dinar de l’Experiència de l’AIJEC que va tenir lloc el passat dimecres 22 de maig. Proper, sincer i amb una visió molt particular de l’empresa familiar, l’empresari va compartir la seva història professional amb els assistents. Una història lligada al negoci familiar d’òptica i l’audiologia que aquest any celebra 122 anys de vida.

+ Info + Info

L’AIJEC busca el millor jove empresari de l’any

Fins el 26 de maig, l’AIJEC obre el període per presentar candidatures al XXXI Premi Jove Empresari, uns guardons que volen donar visibilitat pública a les millors trajectòries i iniciatives empresarials impulsades per empresaris menors de 45 anys. Coincidint amb la celebració de la Copa Amèrica a Barcelona, el Premi Jove Empresari premiarà la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de l’economia blava amb el Reconeixement a l’Emprenedoria Blava.

+ Info + Info

Sant Jordi 2024 | Llibres amb ADN AIJEC

Per celebrar aquesta diada de Sant Jordi, des de l’AIJEC us recomanem unes quantes propostes literàries escrites pels nostres socis. Manuals sobre estratègia empresarial, emprenedoria, innovació, màrqueting i comunicació, responsabilitat social corporativa… Lectures totes elles inspiradores per ajudar-nos a aclarir les idees o idear nous projectes.

+ Info + Info

La Fundació Barcelona Capital Nàutica i l’AIJEC s’uneixen per impulsar l’economia blava

Les dues entitats signen un conveni de col·laboració per impulsar l’economia blava al territori i establir una estratègia conjunta per generar noves oportunitats en emprenedoria en aquest àmbit. Com a part d’aquesta col·laboració, al Premi Jove Empresari d’enguany s’entregarà per primera vegada el Reconeixement emprenedoria blava.

+ Info + Info

El tot és possible d’Aleix Puig (Vicio)

Passió, creure que tot és possible i un punt de bogeria. Així podem resumir la història emprenedora d’Aleix Puig, cofundador de Vicio. Puig sempre havia tingut clar que volia emprendre però la pandèmia, després d’haver guanyat el concurs televisiu MasterChef, li va permetre fer una pausa i decidir quin tipus de negoci volia començar. Aleix Puig va ser el protagonista del darrer Dinars de Futur en ruta organitzat per AIJEC Catalunya Central el passat dijous 7 a Manresa.

+ Info + Info

Josep Santacreu: “Cal comptar més amb l’empresariat jove dintre de les institucions”

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, va ser el protagonista del darrer Dinar de l’Experiència organitzat per l’AIJEC. Davant una quarantena de joves empresaris i empresàries, Santacreu, va repassar el seu periple vital i professional.

+ Info + Info
1 2 3 10