Notícies

Ruben Sans escollit nou vicepresident dels joves empresaris europeus

La Confederació Europea de Joves Empresaris – Yes for Europe representa uns 100.000 joves empresaris de tota Europa. El president de l’AIJEC ocuparà el càrrec de vicepresident dels joves empresaris europeus durant el proper mandat d’un any.

+ Info + Info

Josep Dosta: “Tota la vida he sentit parlar de negoci a casa, i això cala”

El passat dimecres 22 de novembre la #ComunitatAIJEC va poder gaudir d’una nova trobada dels #DinarsdeFutur on va poder conèixer, aprendre i inspirar-se amb l’experiència empresarial que hi ha darrere de la reconeguda marca d’ulleres Woodys Eyewear.

+ Info + Info

AIJEC fa sentir la seva veu al Parlament de Catalunya

El president d’AIJEC ha participat aquest dijous a la Comissió d’Empresa i Treball del Parlament de Catalunya per explicar la realitat del teixit empresarial jove del país.

+ Info + Info

AIJEC repeteix vicepresidència a CEAJE en el nou mandat d’Albaladejo

En aquesta nova etapa de CEAJE liderada per tercera vegada per Fermin Albaladejo, AIJEC repeteix vicepresidència en la persona de Ruben Sans i afegeix el càrrec de tresorer. El president d’AIJEC ha estat escollit vicepresident internacional de CEAJE per seguir impulsant la internacionalització del teixit empresarial jove i buscant aliances per fer créixer les empreses del territori. En la nova junta, Vicenç del Mar, tresorer d’AIJEC, s’ocuparà de les funcions de tresoreria, tasca que ja assumeix a l’AIJEC.

+ Info + Info

Francesc Julià (Kave Home) guanya el XXX Premi Jove Empresari

El jurat ha valorat l’evolució empresarial accelerada que ha aconseguit Julià en set anys al capdavant de Kave Home i com ha convertit l’empresa familiar de disseny i fabricació de mobiliari en una marca mundialment reconeguda amb presència física a 27 països i online a 31. El Premi a la Millor Iniciativa Empresarial ha estat per a The Smart Lollipop, un caramel intel·ligent que mitjançant una anàlisi de saliva es capaç de detectar celiaquia i hipercolesterolèmia en infants i adolescents.

+ Info + Info

L’Assemblea General de l’AIJEC aprova amb nota el curs

L’Assemblea General de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya  ha servit per fer balanç de l’activitat de l’entitat durant aquest darrer curs. Una activitat que destaca per l’augment de la representativitat internacional de l’AIJEC i per l’acció de lobby que l’entitat ha seguit impulsant en pro del teixit empresarial jove del país. Durant l’assemblea es va aprovar l’entrada de Francisco Javier García Pérez, com a conseller de presidència.

+ Info + Info

Joves empresaris de tot el món demanen als líders mundials suport per a un creixement econòmic inclusiu

Ruben Sans, president de l’AIJEC, ha participat aquests dies a la cimera de joves empresaris del G20, la xarxa de joves empresaris més gran del món. La delegació espanyola, amb Sans com a president i Antonio Magraner com a secretari general, s’estrenava al grup dels vint.

+ Info + Info

Francesc Julià (Kave Home), Diliara Lupenko (Impress) i Jordi Romero (Factorial), finalistes al Premi Jove Empresari

Francesc Julià (Kave Home),  Diliara Lupenko (Impress) i Jordi Romero (Factorial), són els tres finalistes que opten a endur-se el Premi Jove Empresari que organitza l’AIJEC, l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya.  En la categoria de Millor Iniciativa Empresarial, els tres projectes que opten a endur-se el premi que reconeix la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur són Opground, The Smart Lollipop i Theker.

+ Info + Info
1 2 3 8