Representativitat

AIJEC és present a institucions i altres entitats on fa sentir la veu dels joves empresaris catalans

logo ceaje gr WEB

La Confederació Espanyola d’Associacions de Joves Empresaris (CEAJE) és la organització de tots els joves empresaris i emprenedors d’Espanya integrada a CEOE, CEPYME, FIJE, YES For Europe i G20YEA.

AIJEC és associació membre i va ser fundadora l’any 1991.

Ara mateix ocupem una vicepresidència i la tresoreria dins la Comissió Executiva.

 

Foment Logos Logo Positiu e1709883634847

Foment del Treball Nacional és la confederació que representa des del 1771 els empresaris i la potent indústria catalana. Com a organització independent, privada, sense ànim de lucre, acollida al dret constitucional i legal d’associació dels empresaris, es regeix amb criteris democràtics per representants lliurement elegits.

Ara mateix ocupem una vicepresidència i la presidència de la Comissió d’Innovació. Som membres de la Junta Directiva i el Comitè Executiu.

 

ec8bf4bd6c947abdf468cf7a072b3127

Fundada l’any 1988, YES for Europe és la veu més influent dels joves emprenedors d’Europa, connectant i representant els interessos de les associacions nacionals més importants del continent per millorar el rendiment econòmic i social de l’ecosistema emprenedor a Europa.
Actualment ocupem la vicepresidència espanyola.

 

fijelogo

La Federació Iberoamericana de Joves Empresaris (FIJE) es consolida com una entitat sense ànim de lucre i el principal òrgan representatiu dels joves empresaris a Iberoamèrica. Fundada el 2008 per entitats representatives de joves empresaris de 17 països, té com a missió fonamental promoure el desenvolupament econòmic amb un fort compromís socioambiental.
En aquest moment ocupem una vocalia.

 

G20

L’Associació G-20Y és una organització no governamental, sense ànim de lucre, amb seu a Ginebra. Les funcions de l’Associació G-20Y les duen a terme entitats dedicades separades:

  • G-20Y Leaders Circle és un òrgan de l’Associació G-20Y que uneix antics alumnes de G-20Y Summits i líders empresarials seleccionats d’una xarxa més àmplia per a la col·laboració i el desenvolupament durant els propers anys.
  • G-20Y Summit és un prestigiós programa de lideratge i desenvolupament de talent per a alts executius d’empreses líders mundials i propietaris d’empreses.
  • G-20Y Entrepreneurs Meet Up explora què ens connecta i ens defineix com a emprenedors, per ajudar-nos mútuament en la navegació de les nostres empreses cap al creixement futur.

Ara mateix exercim la presidència de la delegació espanyola

 

parlament de catalunya

Compareixem de manera regular a les comissions d’Empresa i Treball, i de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya.