Notícies

AIJEC i la Fundació Princesa de Girona treballaran per promoure el talent emprenedor jove

ConveniAIJEC FPdGi 03

AIJEC Joves Empresaris i la Fundació Princesa de Girona signen un acord de col·laboració amb l’objectiu de promoure el talent emprenedor jove i donar suport a les persones que decideixen crear la seva pròpia empresa.

Les dues entitats col·laboraran a partir d’ara per incentivar la formació dels joves empresaris i empresàries catalanes i fomentar el seu creixement professional en el camp de l’emprenedoria.  Aquesta col·laboració busca refermar el paper de Catalunya com a hub d’innovació i talent emprenedor, especialment en sectors com l’STEM, el biotech, la medicina, la quàntica, o les empreses relacionades amb l’àmbit de les TIC i la transformació digital.

Aquest conveni evidencia una aposta de futur d’AIJEC Joves Empresaris i de la Fundació Princesa de Girona que volen seguir treballant per a la creació de valor social, cultural i econòmic al territori a través de la creació i consolidació de projectes empresarials liderats per joves. Les dues entitats es comprometen a desplegar iniciatives conjuntes que serveixin per impulsar el talent, la recerca de la inversió i el suport a l’emprenedoria.

Per Ruben Sans Solsona, president d’AIJEC Joves Empresaris, fomentar l’esperit emprenedor entre els joves és oferir-los eines que els poden ajudar no només a afrontar la creació d’un projecte empresarial si no davant els reptes socials i vitals.  Per això, el president d’AIJEC Joves Empresaris veu aquesta col·laboració “com una oportunitat d’arribar a joves amb talent i fer créixer en ells les inquietuds de l’emprenedoria”.

Per Salvador Tasqué, director general de la Fundació Princesa de Girona, “amb aquest acord podem connectar el nostre projecte amb una associació catalana de pes en l’activació econòmica i laboral del país a través dels joves i que aposta pel seu caràcter emprenedor”. La Fundació aposta molt clarament per reforçar la seva activitat a Catalunya en general i a Girona en particular, “amb l’objectiu de contribuir a posicionar Girona com a centre de talent jove”, afirma Tasqué.