Notícies

Èxit a l’AfterworkAIJEC amb Carlos Duran a CASA SEAT

7C1A7059 scaled e1685007753454

Dimarts 23 de maig vam estrenar un nou format d’afterwork a CASA SEAT. Una trobada on compartir experiències donant especial protagonisme a la persona que hi ha darrere de l’empresari. Des d’AIJEC teníem molt clar que la inauguració aquest dimarts a CASA SEAT havia d’estar protagonitzat per Carlos Duran. El cofundador d’hoy-voy, i darrer Premi Jove Empresari, té tots els ingredients necessaris per convertir en èxit un acte com el que vam viure dimarts: naturalitat, diversió i personalitat.

El nostre convidat va obrir les portes del seu cotxe, per recórrer amb tots els assistents una part del seu viatge vital i emprenedor. I ho va fer amb un copilot de luxe com Pau Garcia-Milà, que va saber guiar Duran pels llocs més inesperats fins a arribar a parlar de la llavor emprenedora d’hoy-voy, la intel·ligència artificial i el no negoci d’Arroz Rojo, el grup de música de Carlos Duran.

Entre mitges bromes i moltes veritats, l’emoció va aflorar moltes vegades en la veu del nostre protagonista. Com quan Duran confessava que hi havia poques coses que l’emocionessin tant com veure el seu recorregut personal i professional en el vídeo commemoratiu del #PremiJoveEmpresari. O quan Garcia-Milà no amagava com el commovia una de les cançons d’Arroz Rojo. Així, amb la connexió de dos amics que han pres més d’una copa de vi junts, es tancava el cercle de la conversa.

L’acte va finalitzar amb un darrer regal per part del nostre convidat a tots els assistents: el primer acústic d’Arroz Rojo amb tres cançons amb un missatge positiu entre carreteres i lemes de viatge. La forma perfecta d’acabar un dimarts amb amics.

carrousel 2 fotos