Notícies

La Fundació Barcelona Capital Nàutica i l’AIJEC s’uneixen per impulsar l’economia blava

AIJEC BCNCapitalNautica 01

La Fundació Barcelona Capital Nàutica  i l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) signen un conveni de col·laboració per impulsar l’economia blava al territori.

Amb aquest acord es busca crear un ecosistema empresarial fort lligat a l’àmbit de l’economia blava i establir una estratègia conjunta per generar noves oportunitats en emprenedoria en aquest àmbit.

Com a part d’aquesta col·laboració, el Premi Jove Empresari d’enguany, els guardons que premien les millors iniciatives empresarials dutes a terme per empresaris menors de 45 i que organitza anualment l’AIJEC,  entregarà per primer cop el ‘Reconeixement emprenedoria blava’.

L’AIJEC i Fundació Barcelona Capital Nàutica organitzaran també activitats dirigides al teixit empresarial jove entorn de la sostenibilitat, l’esport, l’economia blava i la cultura del mar, pensades totes elles per consolidar l’economia blava entre els empresaris joves.

Per Ignasi Armengol i Vila, director general de Fundació Barcelona Capital Nàutica , el sector nàutic i de l’economia blava és un sector ple d’oportunitats i necessitats i “amb la signatura d’aquest conveni volem estimular els nostres joves emprenedors per a que es girin cap el mar amb aquesta mirada que ens ajudi a tots junts avançar com a societat”.

Per la seva banda, Ruben Sans i Solsona, president de l’AIJEC veu aquesta unió “com una oportunitat per projectar Barcelona i Catalunya al món, com a pioners en el desenvolupament d’empreses relacionades amb l’economia blava”. “De la mà de Fundació Barcelona Capital Nàutica podem ajudar als joves empresaris a aprofitar les oportunitats que generarà la celebració de la Copa Amèrica a Barcelona”, reflexiona Sans, qui també recorda els valors compartits de l’empresa i l’esport.