Notícies

L’AIJEC present a l’acte reivindicatiu ‘Ja n’hi ha prou, centrem-nos en la recuperació’

L’AIJEC present a l’acte reivindicatiu ‘Ja n’hi ha prou, centrem-nos en la recuperació’

L’AIJEC ha participat aquest dijous a l’acte empresarial unitari que ha tingut lloc a l’Estació del Nord de Barcelona i que ha reunit més de 300 empreses, associacions, col·legis professionals i diferents entitats del món econòmic i social per repudiar la violència de carrer i exigir al Govern que prioritzi la recuperació.

Durant l’acte s’ha llegit el manifest Ja n’hi ha prou, centrem-nos en la recuperació, un text que condemna els actes violents després de les manifestacions dels últims dies i reclama la constitució d’un executiu estable que prioritzi la recuperació econòmica. L’empresariat hem reclamat ajudes directes a les empreses com han fet altres països de la Unió Europea.

Els empresaris catalans respectem el dret de manifestació, però insistim que el Govern i l’Ajuntament de Barcelona han de posar ordre quan s’imposa la violència perquè és l’única forma de recuperar la convivència. Davant de la crisis econòmica sense precedents a la que ens enfrontem, tot el teixit econòmic unit ha manifestat el seu compromís de continuar treballant per millorar la qualitat de vida, l’atractiu, la competitivitat i la projecció internacional de Catalunya i de la seva capital econòmica i cultural. En una situació com l’actual, ni ciutadans, ni treballadors ni els empresaris no entendríem que la recuperació no estigui en el centre de tota acció de govern.