Notícies

Luis de Val: “Soc emprenedor perquè he nascut i crescut amb el meu pare, que també ho era”

DSC 1306 1

Luis de Val va ser el convidat al #DinarsdeFutur del mes de maig. El fundador de l’agència YouPlanet va acompanyar i conversar amb més d’una quarantena de socis de l’AIJEC sobre el seu viatge emprenedor i la història del seu projecte personal.

Escoltant a Luis de Val va quedar clar que el seu ADN emprenedor és innegable, ja que assegura ser emprenedor perquè ho ha viscut a casa amb el seu pare. Va ser precisament en anomenar la figura del seu progenitor i dels seus inicis al costat d’ell, quan es va emocionar.

De Val va relatar que amb tan sols vint-i-cinc anys es va convertir en el productor de cinema més jove d’Espanya i va confessar que, en aquell moment, es creia invencible i tot li era possible fins que la crisi del 2010 li va prendre tot. Però en aquells moments tan foscos, els seus fills i la responsabilitat que tenia amb ells, el van servir de far per trobar la sortida. L’any 2014 va tornar a apostar pel cinema, que és la passió de la seva vida i de la qual li és impossible escapar i va comprar una pel·lícula francesa que va vendre gràcies a un tuit, el seu enginy i la comunitat del youtuber AuronPlay. Amb qui, des d’aquell moment fins ara, caminen plegats.

Luis de Val va concloure que el seu viatge emprenedor no ha estat perfecte, però ha estat lligat al seu lema de vida i d’empresa: “perseguir els somnis i guiar-se per les passions”. Probablement, aquesta hagi estat la clau de l’èxit indiscutible de YouPlanet, la primera agència d’influencers del país i que ja compte amb 9 Òscars.

Untitled design