¿Quieres formar parte de nuestra comunidad?

> !Súmate!

¿Eres empresario? ¿Tienes menos de 41 años?

> !Te buscamos!
Somos

Somos

Descubre qué es la AIJEC y qué puede hacer por ti

+ Info + Info
Hacemos

Hacemos

Infórmate de los servicios y ventajas que ponemos a tu disposición

+ Info + Info
Súmate

Súmate

¿A qué esperas? Súmate al movimiento de jóvenes empresarios

+ Info + Info

Impulsamos, motivamos y damos visibilidad pública a las mejores iniciativas empresariales de los jóvenes empresarios

Desde 1993, la AIJEC impulsa el Premio Joven Empresario para reconocer el trabajo, el esfuerzo y la constancia de los jóvenes empresarios catalanes capaces de generar puestos de trabajo e impulsar proyectos empresariales. En este tiempo, los galardones se han convertido en uno de los más importantes del emprendimiento que se celebran en Cataluña.

> Conoce más sobre el Premio Joven Empresario

Conoce todo lo que La AIJEC puede hacer por ti y para tu empresa

Networking

Networking

El principal valor de formar parte de la AIJEC es un intangible. Comparte momentos, experiencias, crea sinergias y enriquece profesionalmente de la comunidad de jóvenes empresarios que forman parte de la AIJEC

Ventajas y beneficios

Ventajas y beneficios

De los socios y los socios. Disfruta de vías de financiación exclusivas para ayudar a los jóvenes empresarios a sacar adelante proyectos empresariales, de nuestra bolsa de trabajo o de sesiones de mentoring

Eventos únicos

Eventos únicos

Participa de nuestras actividades de formación, de los Bolsas de Emprendedores, los Comidas de Futuro o el Premio Joven Empresario mientras aprendes de las experiencias y conocimientos de otros empresarios

Kartox Martina Font L’AIJEC és compartir. Compartir experiències amb persones joves, persones emprenedores que ens trobem amb els mateixos problemes i que podem treballar plegats. És això, sobretot, compartir.
Brain in a Vat Insurance Maria Josep Prats AIJEC forma part de la meva teràpia per recarregar-me d’energia positiva i renovar la motivació del què és ser empresari i emprenedor. És un lloc amb un ambient fresc i distés on trobar persones que tenen empreses. Tenir la possibilitat d'aprendre de les experiències d'altres emprenedors i ells de les teves és molt enriquidor i genera força tranquil·litat.
Beecome - Coaching & Training Mery Viñas Un moment per connectar amb altres persones com tu, no només des del punt de vista de networking, sinó connectar amb l’essència de cadascú. Connectar amb les mateixos neguits alhora que amb les mateixes passions. Crec que tothom vol contribuir, cadascú amb el seu projecte, a que aquest món sigui una mica millor.
MMM Jordi Priu A l’AIJEC hi he trobat una molt bona comunitat de joves d’empresaris amb ganes de compartir experiències i coneixements. Les activitats que organitzen estan molt bé, amb un component potent en formació empresarial i en aptituds empresarials a més d’un networking del que en pots treure molt profit.
ex president AIJEC Marc Bonavia Si ho comparéssim amb un circuit de Formula 1, els joves empresaris són els pilots d’alt rendiment que surten a la pista a prémer l’accelerador d’impulsar i fer créixer un projecte. I ho fan una volta rere l’altra, amb persistència i perseverança. Sovint lideren un projecte carregat d’innovacions (de producte, de servei, de manera de resoldre un problema). Així doncs, l’AIJEC la veig com les sales de boxes, l’espai on aquests pilots poden treure’s el casc, i retrobar-se en la mirada, on poden comentar la dificultat que tots s’han trobat en aquell revolt (i ajuntar forces per provocar un canvi al respecte), o poden trobar unes peces que els hi falten. I també a l’AIJEC poden omplir el dipòsit del propòsit amb els seus propis valors.
Minimal Heros Marçal Gabriel Per a mi formar part de l’AIJEC, a part d’una oportunitat brutal per a poder tenir espectadors que és el que tota la gent de l’audiovisual i els artistes volem, és tenir la oportunitat d’aprendre quelcom que jo no se i que estic obligat a aprendre: moure’m i saber com caminar en el món de l’empresa. O sigui una oportunitat d’aprendre molt gran i tenir un públic molt gran que pugui apreciar la meva feina.

Con el apoyo de:

¿En qué podemos ayudarte? ¡Escríbenos y te contestaremos lo antes posible!