Notícies

AIJEC assumeix la vicepresidència de CEAJE, la patronal de joves empresaris de l’Estat

Vicepresidència de CEAE

El Comité Executiu de CEAJE ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Ruben Sans Solsona, president d’AIJEC Joves Empresaris, com a nou vicepresident de la Confederación Española de Jóvenes Empresarios (CEAJE), la patronal que reuneix tots els joves empresaris espanyols menors de 41 anys.

L’entrada de Sans i dos nous vocals procedents de l’AIJEC, Eloi Palà Ramos, ex president d’AIJEC Joves Empresaris, i Vicenç del Mar Mullor, tresorer i membre de l’actual junta directiva, reforça el pes de l’entitat en la organització espanyola i la converteix en el principal representant de joves empresaris en l’àmbit català.

Sans, que és president d’AIJEC Joves Empresaris des de 2020 i ja formava part de l’executiva de CEAJE des d’aleshores, considera que “aquest nomenament ajuda a reforçar la representativitat dels joves empresaris catalans a nivell espanyol i dona un major pes a la veu dels joves emprenedors catalans dintre de la patronal i del conjunt de la societat”. Pel nou vicepresident de CEAJE, “és una forma més de compartir i fer créixer les experiències de coneixement, emprenedoria i èxit entre empresaris de Catalunya i la resta d’Espanya”

Per a Fermín Albaladejo, president de CEAJE, “és necessari unir forces des de tots els territoris del país”. Albaladejo es mostra encantat de tenir a Sans com a nou vicepresident ja que aquesta incorporació no fa més que enriquir la confederació, estenent la mà a tots els empresaris més joves de Catalunya. “ La unió de tots, fa la força”, assegura el president de CEAJE.

Fundada el 1991, CEAJE integra més de 18.500 associats directes, tots joves empresaris, i 21.000 petites, mitjanes i grans empreses i agrupa 55 associacions provincials i federacions autonòmiques. Està integrada a la CEOE, CEPYME, FIXI, YES For Europe i G20YEA.