Notícies

AIJEC participa al XIV Congrés Iberoamericà de Joves Empresaris

Congres Iberoamerica de Joves Empresaris2

Una delegació formada per Ruben Sans, president d’AIJEC, i per Vicenç del Mar, tresorer de l’entitat, han participat aquests dies al XIV Congrés Iberoamericà de Joves Empresaris celebrat a Santo Domingo. La trobada, organitzada per FIJE, la Federació Iberoamericana de Joves Empresaris i ANJE, l’Associació Nacional de Jove Empresaris de la República Dominicana, ha reunit més de 1.500 empresaris de 22 països diferents i ha servit per reflexionar sobre la necessitat de crear una cultura empresarial basada en la sostenibilitat, el benestar social, la transparència i la competitivitat.

El congrés ha coincidit amb la XIV Trobada Empresarial Iberoamericana i la Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern on els representants d’AIJEC també han assistit. En el marc d’aquesta darrera, el president d’AIJEC va participar en una trobada amb el rei Felip.

Un programa de 5 dies que ha servit a l’AIJEC per donar-se a conèixer internacionalment i crear llaços amb diferents associacions d’empresaris.

 

Resum general del XIV Congrés Iberoamericà de Joves Empresaris