Notícies

AIJEC present a l’acte de cloenda del 4rt Congrés Fepime

Congres FEPIME Cloenda

Aquest dimarts, 15 de juny, ha tingut lloc l’acte de cloenda del 4rt Congrés organitzat per Fepime i en el que la AIJEC ha participat. La patronal de la petita i mitjana empresa catalana ha posat en valor la feina feta durant les 22 trobades que han tingut amb organitzacions empresarials sectorials i territorials, entre elles AIJEC i ha proposat que microempreses i pimes s’uneixin per ser competitives.

Les dificultats per trobar personal qualificat, la millora de les relacions amb les administracions públiques, la necessitat d’ajuts, els processos de digitalització, la sostenibilitat o la manca d’infraestructures que millorin la competitivitat de les empreses, han estat algunes de les problemàtiques presents a totes les sessions de treball. Durant l’acte, en el que han participat el president d’AIJEC Joves Empresaris, Ruben Sans, i la vicepresidenta de l’entitat, Estefania González Campins, s’ha tornat a destacar el que va es va comentar amb la reunió amb membres d’AIJEC, el paper dels joves empresaris, natius digitals, com a revulsiu per sortir de la crisi. I la importància per a les empreses d’intangibles com l’equip, la tecnologia o la formació.

Durant l’acte es va posar de manifest la necessitat d’incrementar la dimensió de les pimes i es va anunciar un pla d’acció per enfortir el teixit productiu i que les empreses incrementin la seva dimensió, amb l’objectiu de passar de 8.000 a 20.000 el número de pimes amb més de 50 treballadors al 2030. 

Llegeix les principals conclusions del 4rt Congrés FEPIME