Notícies

AIJEC fa sentir la seva veu al Parlament de Catalunya

NotiParlament

El president d’AIJEC ha participat aquest dijous a la Comissió d’Empresa i Treball del Parlament de Catalunya per explicar la realitat del teixit empresarial jove del país.

Ruben Sans Solsona ha acostat als polítics quin és el perfil actual de jove empresari/ària català i ha aprofitat la seva intervenció per fer algunes reivindicacions per facilitar el dia a dia del teixit empresarial. “Aquí, avui, ara i sempre, reivindiquem el nostre paper com a eix vertebrador de la societat i del benestar comú. No podem imaginar un món sense empreses, i per això treballem i necessitem que vostès treballin”, amb aquestes paraules, Sans ha encoratjat als polítics a apostar per l’empresa catalana.

Durant la seva intervenció, també ha posat de relleu la projecció internacional de l’AIJEC i valorat la riquesa que suposa sortir a conèixer nous mercats i perspectives entorn l’empresa: “Com a entitat ens trobem en un moment molt interessant on a través de col·laboracions amb entitats europees i internacionals estem coneixent i intercanviant coneixement i treballant per millorar el nostre model de treball”.

Podeu veure la compareixença del president al Parlament aquí.