Notícies

Josep Fajula: “Emprendre és un viatge de vida i per fer-ho millor envoltar-se d’amics i família”

DSC 1811

Una quarantena d’empresaris d’AIJEC Joves Empresaris, es van trobar dijous 8 de juliol, en el primer acte presencial de l’entitat després de molts mesos.  Josep Fajula, CEO d’Oca Global, va ser el protagonista de la trobada, que va servir per inaugurar els #DINARS_de_FUTUR, un nou format per compartir l’experiència de joves que amb la seva feina i els seus projectes s’han convertit ja en referents.

Fajula, que va fundar la seva empresa d’inspecció i certificació el 2010, va compartir amb tots els assistents com van ser els inicis d’aquesta companyia que, en tan sols una dècada, ja factura 80 milions d’euros i compta amb uns 2.300 treballadors repartits en 15 països diferents. “Emprendre és un viatge de vida i per fer-ho millor envoltar-se d’amics i família” va reflexionar Fajula, que també va confessar que durant aquests anys ha pres decisions molt equivocades. Per l’empresari, per créixer cal atrevir-se i fer coses noves ja que “res del que haguem fet fins avui ens servirà per arribar on volem”.

El CEO de la, probablement, companyia del sector amb un major creixement orgànic a nivell mundial, va repassar els seus objectius a curt, mig i llarg termini, i va insistir que el fet de sobreviure a la covid els ha permès dur a terme la segona inversió més gran que mai han fet, amb la compra d’unes noves oficines.

Fajula va tancar la seva intervenció recordant que en tota història emprenedora “hi ha molts fracassos i molts errors” i que cal aprendre d’ells, creure en el projecte, ser persistent i treballar moltes hores.

 

carrousel fotos noti JosepFajula