Notícies

Josep Santacreu: “Cal comptar més amb l’empresariat jove dintre de les institucions”

DSC 3072 1 2

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, va ser el protagonista del darrer Dinar de l’Experiència organitzat per l’AIJEC. Davant una quarantena de joves empresaris i empresàries, Santacreu, va repassar el seu periple vital i professional.

El recent nomenat president de la Cambra de Comerç de Barcelona va començar la seva intervenció reflexionant sobre la necessitat de comptar amb més empresaris joves dintre de les institucions. Santacreu va valorar la seva triple experiència professional, en la gestió d’ONG, en empreses públiques i en empreses privades, però es va confessar un enamorat del tercer sector, en un temps en que no estava de moda ni tenia l’estructura ni l’organització que tenen ara aquest tipus d’organitzacions. Sobre la importància de les empreses, el president de la Cambra va explicar que el seu canvi de rumb professional, passant-de del sector públic al privat, va ser la manera que va trobar per poder canviar el món i transformar les coses.

Una trobada plena de reflexions compartides sobre el paper de l’empresariat, els directius i les institucions on tots els assistents van poder gaudir de l’experiència empresarial de Josep Santacreu.

 

carrousel DE Santacreu