Notícies

L’AIJEC busca el millor jove empresari de l’any

AIJEC CANDITATURES PREMI XXXI INSTA 1

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) obre el període per presentar candidatures al Premi Jove Empresari.  L’entitat busca el jove empresari/a que millor representi les noves visions i valors del món empresarial tenint en compte aspectes com la consolidació de la idea inicial en forma de negoci, la viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria personal, la innovació, la visió internacional i els reptes de futur. El període per participar s’allargarà fins al 26 de maig.

El Premi Jove Empresari arriba a la 31a edició convertit en uns dels reconeixements més importants de l’emprenedoria que es celebren a Catalunya. Els guardons reconeixen el treball, l’esforç i la constància del teixit empresarial jove català, capaç de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials.

Coincidint amb la Copa Amèrica, l’AIJEC vol incorporar un reconeixement especial en l’àmbit de l’economia blava. Aquest reconeixement vol premiar el millor projecte o empresa d’economia blava que promogui la sostenibilitat, la innovació, l’economia, la igualtat, la diversitat i qualsevol altre valor d’interès públic en relació amb l’economia blava.

 

Els guardons de referència de l’emprenedoria a Catalunya

A més del Premi Jove Empresari i del Reconeixement a l’Emprenedoria Blava, tots aquells emprenedors i emprenedores de nacionalitat espanyola o estrangers residents a Catalunya, que tinguin entre 18 i 45 anys i desenvolupin la seva activitat empresarial al territori poden optar també al Premi a la Millor Iniciativa Empresarial, que reconeix la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur; al Reconeixement a l’Emprenedoria Social, per empreses amb un objectiu social; i al Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial, per un foment positiu de l’ús de la llengua catalana a l’empresa com una eina de millora qualitativa.

Durant l’acte d’entrega del Premi Jove Empresari, que tindrà lloc a la tardor, l’AIJEC entrega també el Reconeixement a la Millor Trajectòria Empresarial, que es lliura a un empresari amb experiència i un projecte empresarial ja consolidat i el Reconeixement al Futur Empresariat, per premiar un projecte emprenedor treballat per menors de 18 anys

Entre tots els aspirants, l’AIJEC triarà tres finalistes i el guanyador serà escollit per un jurat format per representants de les principals institucions públiques i privades del país que treballen en favor de l’empresa, així com de diversos mitjans de comunicació.

Els empresaris que vulguin participar han d’omplir el formulari que trobaran a la pàgina web del Premi Jove Empresari de l’AIJEC www.premijoveempresari.cat.