Notícies

Laura Urquizu: “Treballant des de Barcelona hem aconseguit conquerir els Estats Units”

DSC 1335 1 2

L’Eurostars Grand Marina va reunir aquest dimarts 21 de març prop d’una cinquantena de socis i sòcies de l’AIJEC per celebrar el Dinars de Futur amb Laura Urquizu, presidenta i CEO de Red Points. Durant la trobada, Urquizu va repassar l’origen de l’startup de ciberseguretat contra el frau en línia que en vuit anys ha passat de 10 treballadors i 7 clients a ajudar a 1200 empreses i tenir una plantilla de 300 treballadors. L’empresària va explicar que treballant des de Barcelona han aconseguit conquerir els Estats Units, i que la seva propera fita és fer-ho amb el continent asiàtic.

Després d’explicar part del viatge empresarial que Red Points ha fet amb ella al capdavant, Laura Urquizu va defensar el paper de l’empresari d’avui, al que s’ha de cuidar i reivindicar com a factor clau de l’economia, i va confessar que per a ella Barcelona és un dels millors llocs del món per a la creació d’empreses tecnològiques. “Un bon punt de partida per captar talent”.

El Dinars de Futur va finalitzar amb alguns consells de seguretat i molta filosofia empresarial, que d’alguna manera, expliquen l’èxit d’una carrera que l’ha portat a estar entre les 50 dones empresàries i inversionistes més influents en la indústria tecnològica europea.

 

carrousel fotos DF LauraUrquizu