Notícies

Múrcia, capital de l’emprenedoria: l’esdeveniment The People Companies Forum reunirà emprenedores, startups i fons d’inversió els dies 18 i 19 de novembre

Captura web 2 11 2021 203023 cdn.businessinsider.es e1635881532574
  • Amb la innovació i tecnologia com a teló de fons, ‘The People Companies Forum 2021’ i ‘Región Startup’ reuniran emprenedors, empreses, startups i fons d’inversió del país.
  • Organitzat per CEAJE i l’INFO i coorganitzat per AJE, serà l’esdeveniment de networking més gran que s’ha celebrat a la Regió de Múrcia i un dels més potents que se celebra al nostre país des que va començar la pandèmia.

Amb la nova normalitat cada cop més assentada, les vies per impulsar l’emprenedoria continuen aflorant. El proper mes tindrà lloc a Múrcia ‘The People Companies Forum 2021’, un esdeveniment que, amb la innovació i la tecnologia com a teló de fons, reunirà en un mateix espai emprenedors i fons d’inversió per donar un impuls als joves empresaris i startups del nostre país.

Les portes de l’Auditori i Centre de Congressos Víctor Villegas de Múrcia s’obriran durant els dies 18 i 19 de novembre per donar pas a experts que reflexionaran sobre la transformació social i empresarial dels darrers anys, les tendències tecnològiques, l’emprenedoria d’impacte, la col·laboració entre startups i grans corporacions o les fórmules per arribar a l’èxit començant des de zero, entre d’altres coses.

Amb el lema ‘Poden les empreses fer-nos feliços?’, l’esdeveniment comptarà amb la participació de Galit Ariel, dedicada a explorar la interacció entre la tecnologia i les persones; Adolfo Tamames, CEO i fundador de Neat, TeleMedCare i impulsor de QlikView; o Pau García Milá, empresari, comunicador i professor espanyol, cofundador d’eyeOS, Ideafoster i Founderz, anomenat innovador de l’any per MIT’s TR-35. Així mateix, també hi seran presents empreses de renom com La Casa de les Carcasses i Timpers.

‘The People Companies Forum’ comptarà amb una sèrie de ponències i taules rodones, a les quals s’accedirà de forma gratuïta. Ara bé, aquells que prefereixin endinsar-se a l’ecosistema Networking per tal de teixir acords i llaços professionals amb els que hi siguin presents, podran comprar la seva entrada en aquesta pàgina web. Amb ella podran degustar el dinar i el sopar, així com accedir al concert ia la festa que tindran lloc el dijous 18.

Les mesures preventives i el control d’aforament seran la base de l’esdeveniment, que unirà la XXII edició del Congrés Nacional de Joves Empresaris de la Confederació Espanyola d’Associacions de Joves Empresaris (CEAJE) i Regió Startup, i estarà impulsat per l’Institut de Foment de la Regió de Múrcia. El president de CEAJE, Fermín Albaladejo, va participar aquest dilluns a la presentació oficial del Congrés amb el president d’AJE Regió de Múrcia, Ginés Ángel García; i la consellera d’Empresa, Ocupació, Universitats i Portavocia, Maria del Valle Miguélez.

Continuem treballant per impulsar l’emprenedoria dels joves empresaris al nostre país. Per això, aquest tipus de trobades resulten tan essencials per apropar la visió empresarial dels més joves connectant-los entre si i oferint-los l’oportunitat d’expandir els seus negocis, aconseguir finançament, una àmplia xarxa de contactes i la possibilitat d’internacionalitzar-se”, va afirmar del Valle Miguélez durant la presentació.

La consellera va afegir a més que “un esdeveniment d’aquestes característiques serà fonamental per posar en relleu, a nivell nacional i internacional, l’amplitud i la qualitat del nostre ecosistema d’emprenedoria i, sobretot, per revalorar els abundants projectes empresarials dels nostres emprenedors que, de aquesta manera, redoblaran les seves possibilitats de comercialitzar les seves iniciatives i, no menys important, accedir a nínxols de finançament en l’àmbit internacional a què altrament seria molt més complicat arribar”.

Per part seva, el president d’AJE va assenyalar que “durant dos dies, es complirà el doble objectiu que els emprenedors de la Regió de Múrcia ampliïn la seva xarxa de contactes i aconsegueixin que els inversors de la resta d’Espanya centrin la seva atenció en el talent murcià”.

La trobada suposarà el fòrum de networking més gran que se celebri a la Regió de Múrcia des que comencés la pandèmia, i està previst que assisteixin al voltant de 800 persones, entre institucions, emprenedors, inversors i empreses. ‘The People Companies Forum’ compta amb el suport del Govern regional a través del cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).people companies forum foto portada 2512605