Notícies

Bernat Ripoll: “Holded mai va estar pensada per guanyar diners”

IMG 9008

La Masia Sallent es va omplir, el passat 2 de març, de socis i sòcies de l’AIJEC i emprenedors de la Catalunya Central per celebrar el segon Dinars de Futur en ruta amb Bernat Ripoll, cofundador de Holded. Ripoll va explicar durant la trobada  l’atípica història d’èxit del seu projecte. L’empresari va deixar clar que per a ell és molt més interessant parlar d’històries reals com la seva, la història d’un noi a qui li agradava l’snow i va crear un projecte per costejar-se el seu hobby, que de l’empresa en sí o de les quatre startups de moda. “Molta més gent es pot sentir identificada”. El convidat va fer una repassada per tota la seva experiència emprenedora i va afirmar que Holded mai havia estat pensada per guanyar diners.

Després de fer un recorregut per tot el viatge emocional que han estat aquests anys fent créixer la plataforma, parlant de la venda de l’empresa Ripoll assegurava que la pell de gallina se’t posa quan penses que pots arribar a vendre.

El cofundador de Holded va criticar les càrregues fiscals que pateixen els emprenedors al nostre país, un fet que acabava fent que per a molts emprenedors treballar a les seves empreses els costi sempre diners i que marxar fora o vendre acabin sent les millors alternatives.

La segona trobada organitzada per AIJEC Catalunya Central va finalitzar amb Bernat Ripoll deixant uns quants lemes de vida pel futur i alguns consells que a ell l’han servit per assolir l’èxit sense oblidar ni una mica els seus inicis.

 

carrousel fotos DinarsFuturRuta BernatRipoll