Notícies

Determinació, passió i les coses ben clares, uneixen als protagonistes del darrer Dinars de Futur

1L8A4238

Mariam Ayadi, fundadora de Wipass; Sara Orra, fundadora de Trioteca i Bernat Carreras, fundador de Bold van ser els convidats al #DinarsdeFutur del mes de febrer. Els tres finalistes del Premi Iniciativa Empresarial de la darrera edició del Premi Jove Empresari van protagonitzar aquest dijous una taula rodona on van poder donar la seva visió sobre el fet d’emprendre i on van explicar què els va portar a ells a decidir-se per aquesta opció.

Tots tres empresaris van deixar clar que per a ells “l’ADN emprenedor és allò que et fa millorar les coses, els processos i veure oportunitats on altres només veuen problemes”. Una visió entusiasta i de coratge davant l’emprenedoria que es va convertir en el fil conductor del col·loqui. Bernat Carreras, darrer guardonat a la Millor Iniciativa Empresarial del Premi Jove Empresari, va destacar la importància de l’equip en tot projecte empresarial. Per a Carreras, és fonamental que aquest cregui en la visió de l’emprenedor. Sara Orra i Mariam Ayadi van posar en valor el fet de perseguir una idea i vendre-la al món amb decisió. Per a la fundadora de Trioteca els grans clients s’aconsegueixen “sense vergonya, anant i presentant-te”. Un fet que la fundadora de Wipass,  Mariam Ayadi, va corroborar deixant clar que per a ella s’han de fer fora les barreres mentals i s’ha de tenir cara dura per emprendre “perquè la vida ja et prepara per afrontar certes situacions”.

La trobada, que va aplegar una cinquantena d’assistents, va ser tot un èxit i les experiències dels protagonistes van reafirmar a tots els presents que l’emprenedoria no està feta per a tothom “però sí per a qui ho vol”.

carrousel fotos DinarsFutur finalistesPremiIniciativa22