Notícies

Ruben Sans escollit nou vicepresident dels joves empresaris europeus

YesforEurope 04

El president de l’AIJEC, Ruben Sans Solsona, ha estat escollit com a nou vicepresident de la Confederació Europea de Joves Empresaris – Yes for Europe.

L’elecció de Sans, que ocuparà el càrrec durant els propers 12 mesos, és una aposta del nou president de Yes for Europe, el turc Gürkan Yildirim, que durant el seu mandat vol impulsar el lideratge dels joves empresaris en el marc d’un renaixement econòmic, industrial i social europeu.

Ruben Sans té clar els deures: connectar els joves empresaris catalans i espanyols amb els d’Europa donant-los suport perquè aprofitin l’incomparable mercat unit que ofereix la Unió Europea. Per al nou vicepresident dels joves empresaris europeus, Ruben Sans, cal seguir treballant per promoure un entorn més favorable a l’esperit empresarial, legislatiu, financer i educatiu a Europa. “Volem ser la veu de tota una nova generació d’empresaris, ajudant-los a desenvolupar els seus projectes, la seva xarxa de contactes i promovent noves oportunitats”

Yes for Europe, la Confederació Europea de Joves Empresaris, va néixer el 1988 i amb seu a Brussel·les agrupa uns 100.000 joves empresaris menors de 45 anys i de 21 països de la Unió Europea.