Notícies

Ruben Sans, nou president de l’AIJEC

NovaJunta AIJEC

L’Assemblea General de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) ha aprovat aquest dimecres al vespre l’elecció de la candidatura encapçalada per Ruben Sans, que es converteix així en el nou president de l’entitat fins el 2022. Sans subtitueix en el càrrec a Eloi Palà, que ha ocupat la presidència de l’entitat els darrers quatre anys.

Per aquesta nova etapa l’empresari s’acompanya d’Estefania González (EQT Consulting) a la vicepresidència i d’Enric Sanahuja (Grup MGA) com a secretari general. Completen la candidatura Vicenç del Mar (HIDEM-SAS), Sandra Garcia (LIPPA Comunicación), Alejandro Soldevila (Kommo Design), Mariona Bellvehí (Selec Envàs) i Lluís Feliu (EDEON MARKETING). Maria Josep Prats (1001 Cover) serà la responsable d’AIJEC Plus, la secció d’AIJEC que agrupa aquells empresaris que  volen seguir units a l’associació un cop passen la franja dels 41 anys.

Sans i el seu equip es marquen  com a objectius per als propers dos anys fer crèixer l’entitat, oferir noves experiències perquè els empresaris socis puguin continuar enriquint-se professionalment i representar els interessos de l’empresariat jove davant les institucions. Pel nou president de l’AIJEC “el principal valor de formar part de l’entitat és un intangible com és l’accés a una comunitat d’empresaris amb qui compartir” però tot i així ampliar el catàleg de serveis de l’associació amb accés a línies de finançaments exclusives pels emprenedors i promoure les activitats de mentoring són dos dels pilars de la nova junta.

Ruben Sans, un multiemprenedor apassionat dels sistemes informàtics i les comunicacions

Ruben Sans, de 38 anys (1981), va estudiar Enginyeria en Telecomunicacions a La Salle-URL, on també va treballar durant tres anys al Departament de Telemàtica i va exercir com a professor extern. Ha continuat la seva formació amb certificacions en enginyeria de xarxes i programes de formació directiva al IESE.

La seva aventura empresarial arrenca seva aventura empresarial arrenca amb 22 anys, quan treballant per a una altra empresa va començar a projectar la seva pròpia companyia. Elstir, de la que n’és CEO i fundador, és una empresa de solucions en IT, cloud i ciberseguretat que neix finalment l’any 2008. Alhora, Sans és soci d’Ecomotive-Solutions (HOLDIM), dedicada a la innovació en la gestió electrònica de motors per reduir les emissions contaminants e impulsar una mobilitat sostenible.

Va entrar a formar part de l’AIJEC el 2009 i els darrers quatre anys ha format part de la junta directiva de l’associació, els darrers dos com a vicepresident.