Notícies

L’AIJEC busca el millor jove empresari de l’any

foto web candidatures

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) ha obert aquest dimarts el període per presentar candidatures al XXVIII Premi Jove Empresari. L’entitat busca el jove empresari que millor representi les noves visions i valors del món empresarial tenint en compte aspectes com la consolidació de la idea inicial en forma de negoci, la viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria personal, la innovació, la visió internacional i els reptes de futur. El període per participar s’allargarà fins al 31 de maig.

Els guardons arriben a la seva 28a edició reconeixent el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris catalans capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials. A més del Premi Jove Empresari, AIJEC Joves Empresaris també entrega el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial, que reconeix la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur, el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial, per un foment positiu de l’ús de la llengua catalana a l’empresa com una eina de millora qualitativa i el Reconeixement a l’Emprenedor Social.

La gala d’entrega del XXVIII Premi Jove Empresari tindrà lloc a la tardor i s’adaptarà a la realitat sanitària que hi hagi en aquell moment.

Qui pot optar al Premi Jove Empresari?

Poden optar al premi tots aquells emprenedors de nacionalitat espanyola o estrangers residents a Catalunya, que tinguin entre 18 i 41 anys i desenvolupin la seva activitat empresarial al territori. Entre tots els aspirants, l’AIJEC triarà tres finalistes i el guanyador serà escollit per un jurat format per representants de les principals institucions públiques i privades del país que treballen en favor de l’empresa, així com de diversos mitjans de comunicació.

Els empresaris que vulguin participar han d’omplir el formulari que trobaran a la pàgina web del Premi Jove Empresari de l’AIJEC