Notícies

L’AIJEC i l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar treballaran juntes per compartir les inquietuds dels joves empresaris familiars

Acord ASCF

L’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) i l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF) han signat un acord de col·laboració per treballar plegades per fomentar un espai de trobada i de diàleg entre els joves empresaris procedents de l’empresa familiar.

Amb aquest acord, l’Associació de Joves Empresari i l’ASCEF volen fomentar l’intercanvi d’experiències entre els joves empresaris familiars i que els socis d’ambdues entitats puguin beneficiar-se de les activitats que organitza cadascuna de les associacions. Albert Campabadal, president del Fòrum de l’ASCEF, s’ha felicitat per aquesta col·laboració “que servirà per unir joves empresaris amb inquietuds similars”. Campabadal creu que “ampliar el ventall d’activitats que oferim des de l’ASCEF, incorporant els Dinars d’Emprenedors que mensualment realitza l’AIJEC amb persones de reconeguda trajectòria, serà molt profitós pels nostres socis”.

Per Eloi Palà, president de l’AIJEC, ” és un privilegi poder sumar forces amb l’ASCEF en benefici dels joves empresaris catalans. Catalunya és un país on l’empresa familiar ha estat tradicionalment molt arrelada, una empresa amb uns valors molt sòlids marcats per la cultura de l’esforç i la superació, valors que nosaltres des de l’AIJEC compartim en la seva totalitat.”