Notícies

L’AIJEC premiada per la CECOT amb el premi a l’Associació Empresarial

Premi CECOT

L’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) ha estat premiada amb el premi a l’Associació Empresarial que entrega cada any la CECOT. Amb aquest guardó la patronal reconeix la tasca de l’Associació de Joves Empresaris per fer créixer el teixit empresarial del país.

L’AIEC ha compartit protagonisme en aquesta 25a Nit de l’Empresari amb l’empresari i fundador del Grup BonÀrea, Jaume Alsina, i les empreses Sensocar, Silence, Kave Home, Able Human Motion, Uno y tres ceros i La Farga, tots premiats enguany per la CECOT.

El president i el vicepresident de l’entitat, Eloi Palà i Ruben Sans, han recollit el premi de mans del president de la Generalitat, Quim Torra, el president de la CECOT, Antoni Abad, i el president del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Paco Hoya. En el seu discurs ambdós han volgut destacar la feina que fa l’entitat per fer créixer l’ecosistema emprenedor i que aquest no sigui efímer. Des de l’AIJEC, han dit “treballem i defensen el paper dels joves empresaris, perquè se’ns escolti i perquè muntar una empresa avui dia pugui estar a l’abast de tothom”.