Notícies

L’Assemblea General de l’AIJEC aprova amb nota el curs

Assemblea Aijec 34

L’AIJEC ha celebrat aquest dijous la seva Assemblea General de socis. La junta presidida per Ruben Sans ha fet balanç de l’activitat duta a terme aquest curs 2022-2023. Una activitat que destaca, especialment, per l’augment de la representativitat internacional de l’AIJEC. El darrer any l’entitat ha multiplicat la seva presència en organismes i esdeveniments a nivell europeu, com l’Acadèmia de
Polítiques d’Emprenedoria Juvenil (YEPA), impulsada per la UE i l’OCDE, però també internacionals com el G20 YEA, la xarxa d’empresaris joves més gran del món; la Trobada Empresarial Iberoamericana i la Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de Govern, que va tenir lloc a Santo Domingo el mes de març. Un fet que ha permès a l’entitat obrir-se i enriquir-se d‘altres cultures empresarials així com oferir als socis noves oportunitats.

Durant l’acte s’ha posat de relleu la feina de l’entitat en matèria de lobby. Un centenar de reunions i esdeveniments que han permès seguir treballant per defensar els interessos del teixit empresarial jove del país i facilitar la feina de posar en marxa i fer créixer un negoci.

Francisco Javier García Pérez, nou conseller de presidència

Entre els punts de l’ordre del dia s’ha aprovat per unanimitat l’entrada de Francisco Javier García Pérez, com a conseller de presidència. García Pérez, soci de l’AIJEC, treballa com a counsel a Uría Menéndez i és professor associat de l’àrea de mercantil a la UPF, professor del màster IP/IT d’ESADE i del curs de postgrau en especialització en protecció de dades de la UB. Expert en l’assessorament a empreses en seu de dret digital i d’intangibles, especialment en aquelles on el coneixement i la innovació son un factor clau, l’advocat assumeix el càrrec per ajudar a fomentar la innovació i l’adopció de noves tecnologies en el teixit empresarial jove.

Comunitat, Premi Jove Empresari i lobby, els eixos del proper exercici

Durant la seva intervenció, el president de l’AIJEC, Ruben Sans, s’ha fixat com a objectiu principal per al proper curs seguir fent COMUNITAT i donar representativitat al col·lectiu. Per Sans és vital seguir treballant per buscar el reconeixement i el recolzament a la tasca que fan els joves emprenedors i potenciar el teixit empresari jove per part de les administracions.

Comunitat, el Premi Jove Empresari i les tasques de lobby són els tres eixos que s’ha fixat la junta de Sans per al proper exercici. L’assemblea ha servit també per presentar la memòria d’activitats del darrer any.