Programa One to One

AIJEC BANNER ONE TO ONE 1198 X 588

 

AIJEC Plus llança One to One, un nou projecte de tutoria on els socis i sòcies de l’AIJEC aportaran els seus coneixements a la resta de socis de l’entitat.

Un programa exclusiu per a membres de l’AIJEC on compartir una xerrada one to one amb un mínim de dos empresaris o empresàries per intercanviar experiències en alguna àrea que no domineu, contrastar opinions o demanar consell dins de l’àmbit de l’empresa.

 

Qui són els nostres tutors?

Carlos Duran: Soci fundador i CEO d’hoy-voy. Expert en negoci digital i en franquícies.

Guifré Homedes: Director general d’Amat Immobiliaris. Expert en negoci immobiliari.

Jorge Mas: CEO de Crearmas i president del mercat de La Boqueria. Consultor empresarial i expert en retail.

Jordi Priu: CEO a MMM i fundador de 101 Startups. Expert en negoci industrial, negoci digital, business angel i startups.

Cristian Rovira: Vicepresident de Grupo Sifu. Expert en mentorar empreses amb impacte social.

 

Vols provar-ho?

Si estàs a punt d’engegar un nou projecte empresarial i vols tenir una xerrada d’una hora amb un soci que tingui experiència en allò que a tu et manca, vols obrir noves línies de negoci o necessites contrastar experiències, aquest programa és per a tu!

1.Escriu-nos a gerència@aijec.cat i fes-nos arribar una presentació del teu projecte explicant-nos quines necessitats tens.

2.L’equip d’AIJEC Plus buscarà els perfils que més s’adeqüen a les teves necessitats o peticions i et posarà en contacte amb el tutor/s.

3.A partir d’aquí, vosaltres decidiu quan i com us trobareu i a fer empresa!

 

Et ve de gust formar part d’aquest programa com a tutor/a?

Si creus que la teva experiència podria aportar a altres joves empresaris i empresàries, escriu-nos a gerència@aijec.cat.