Vols formar part de la nostra comunitat?

> Suma't!

Ets empresari? Tens menys de 45 anys?

> Et busquem!
Som

Som

Descobreix què és l'AIJEC i què pot fer per tu

+ Info + Info
Fem

Fem

Informa’t dels serveis i avantatges que tenim per a tu

+ Info + Info
Suma’t

Suma’t

A què esperes? Suma't al moviment de joves empresaris

+ Info + Info

Impulsem, motivem i donem visibilitat pública a les millors iniciatives empresarials dels joves empresaris

Des de 1993, l'AIJEC impulsa el Premi Jove Empresari per reconèixer el treball, l'esforç i la constància dels joves empresaris catalans capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials. En aquest temps, els guardons s'han convertit en un dels més importants de l'emprenedoria que es celebren a Catalunya

> Coneix més sobre el Premi Jove Empresari

Coneix tot el que L'AIJEC pot fer per tu i per a la teva empresa

Networking

Networking

El principal valor de formar part de l’AIJEC és un intangible. Comparteix moments, experiències, crea sinèrgies i enriqueix-te professionalment de la comunitat de joves empresaris que formen part de l’AIJEC

Avantantges i beneficis

Avantantges i beneficis

Dels socis i pels socis. Gaudeix de vies de finançament exclusives per ajudar als joves empresaris a tirar endavant projectes empresarials, de la nostra borsa de treball o de sessions de mentoring

Esdeveniments únics

Esdeveniments únics

Participa de les nostres activitats de formació, dels Dinars d’Emprenedors, els Dinars de Futur o el Premi Jove Empresari mentre aprens de les experiències i coneixements d’altres empresaris

Dinars de Futur amb Mariam Ayadi, Sara Orra i Bernat Carreras

Activitat: Dinars de Futur amb Mariam Ayadi, Sara Orra i Bernat Carreras
Quan: Dijous 23 de febrer
Hora: 14 hores
Lloc: Eurostars Grand Marina (Barcelona)

Tornem a engegar els #DinarsdeFutur amb Mariam Ayadi, Sara Orra i Bernat Carreras, els tres finalistes del Premi Iniciativa Empresarial del XXIX Premi Jove Empresari.  Una trobada, en format dinar, on els fundadors de Wipass, Trioteca i Bold ens explicaran les seves històries emprenedores i compartiran amb els assistents algunes de les claus que han portat a l'èxit les seves empreses.

Estigues al dia del què passa a l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya

Jaume Guardiola: “L’esperit emprenedor no està en un mal moment”

El president del Cercle d’Economia, Jaume Guardiola, va protagonitzar del Dinar de l’Experiència d’aquest novembre. Davant una cinquantena de joves empresaris, Guardiola va destacar el bon moment que viu l’emprenedoria i va transmetre un missatge d’optimisme malgrat la complexitat de l’escenari econòmic actual.

+ Info + Info

L’AIJEC visita les Nacions Unides

El president d’AIJEC, Ruben Sans Solsona, va viatjar fins a l’ONU per participar els dies 3 i 4 de novembre al Latino Impact Summit, un fòrum anual que reuneix líders a nivell internacional per impulsar l’Agenda 2030 durant la propera dècada. El president d’AIJEC va representar al teixit empresarial jove català en una oportunitat única per compartir experiències amb emprenedors de tot el món i portar el nom d’AIJEC fora de les nostres fronteres. Durant el viatge, Sans Solsona es va reunir també amb la Delegació del Govern als Estats Units.

+ Info + Info

Carlos Duran (hoy-voy) guanya el Premi Jove Empresari

El jurat ha valorat la revolució que va suposar hoy-voy en un sector tan tradicional com el de les autoescoles, amb la introducció de noves tecnologies i intel·ligència artificial en el dia a dia de la companyia. El Premi a la Millor Iniciativa Empresarial és per a BOLD de Bernat Carreras, una empresa de producció de bateries elèctriques per a sectors com la aviació que en només dos anys ja compta amb un equip de 70 persones i un centre d’R+D al Regne Unit. AIJEC Joves Empresaris ha reunit a més de 250 persones en un acte al Centre de Convencions IMO Grup Miranza per celebrar el talent emprenedor del país

+ Info + Info

El Papa Francesc rep els joves empresaris

El president d’AIJEC, Ruben Sans, i el tresorer de l’entitat, Vicenç del Mar, van viatjar al Vaticà el passat 17 d’octubre per trobar-se amb el Papa Francesc i visitar l’ambaixada d’Espanya a la Santa Seu. Es tracta d’un viatge institucional organitzat per CEAJE, on Sans i del Mar són vicepresident i vocal respectivament. La jornada es va completar amb una visita a l’ambaixada d’Espanya a Itàlia.

+ Info + Info
Kartox Martina Font L’AIJEC és compartir. Compartir experiències amb persones joves, persones emprenedores que ens trobem amb els mateixos problemes i que podem treballar plegats. És això, sobretot, compartir.
Brain in a Vat Insurance Maria Josep Prats AIJEC forma part de la meva teràpia per recarregar-me d’energia positiva i renovar la motivació del què és ser empresari i emprenedor. És un lloc amb un ambient fresc i distés on trobar persones que tenen empreses. Tenir la possibilitat d'aprendre de les experiències d'altres emprenedors i ells de les teves és molt enriquidor i genera força tranquil·litat.
Beecome - Coaching & Training Mery Viñas Un moment per connectar amb altres persones com tu, no només des del punt de vista de networking, sinó connectar amb l’essència de cadascú. Connectar amb les mateixos neguits alhora que amb les mateixes passions. Crec que tothom vol contribuir, cadascú amb el seu projecte, a que aquest món sigui una mica millor.
MMM Jordi Priu A l’AIJEC hi he trobat una molt bona comunitat de joves d’empresaris amb ganes de compartir experiències i coneixements. Les activitats que organitzen estan molt bé, amb un component potent en formació empresarial i en aptituds empresarials a més d’un networking del que en pots treure molt profit.
ex president AIJEC Marc Bonavia Si ho comparéssim amb un circuit de Formula 1, els joves empresaris són els pilots d’alt rendiment que surten a la pista a prémer l’accelerador d’impulsar i fer créixer un projecte. I ho fan una volta rere l’altra, amb persistència i perseverança. Sovint lideren un projecte carregat d’innovacions (de producte, de servei, de manera de resoldre un problema). Així doncs, l’AIJEC la veig com les sales de boxes, l’espai on aquests pilots poden treure’s el casc, i retrobar-se en la mirada, on poden comentar la dificultat que tots s’han trobat en aquell revolt (i ajuntar forces per provocar un canvi al respecte), o poden trobar unes peces que els hi falten. I també a l’AIJEC poden omplir el dipòsit del propòsit amb els seus propis valors.
Minimal Heros Marçal Gabriel Per a mi formar part de l’AIJEC, a part d’una oportunitat brutal per a poder tenir espectadors que és el que tota la gent de l’audiovisual i els artistes volem, és tenir la oportunitat d’aprendre quelcom que jo no se i que estic obligat a aprendre: moure’m i saber com caminar en el món de l’empresa. O sigui una oportunitat d’aprendre molt gran i tenir un públic molt gran que pugui apreciar la meva feina.

Amb el suport de:

En què podem ajudar-te? Escriu-nos i et contestarem el més aviat possible!