Vols formar part de la nostra comunitat?

> Suma't!

Ets empresari? Tens menys de 41 anys?

> Et busquem!
Som

Som

Descobreix què és l'AIJEC i què pot fer per tu

+ Info + Info
Fem

Fem

Informa’t dels serveis i avantatges que tenim per a tu

+ Info + Info
Suma’t

Suma’t

A què esperes? Suma't al moviment de joves empresaris

+ Info + Info

Impulsem, motivem i donem visibilitat pública a les millors iniciatives empresarials dels joves empresaris

Des de 1993, l'AIJEC impulsa el Premi Jove Empresari per reconèixer el treball, l'esforç i la constància dels joves empresaris catalans capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials. En aquest temps, els guardons s'han convertit en un dels més importants de l'emprenedoria que es celebren a Catalunya

> Coneix més sobre el Premi Jove Empresari

Coneix tot el que L'AIJEC pot fer per tu i per a la teva empresa

Networking

Networking

El principal valor de formar part de l’AIJEC és un intangible. Comparteix moments, experiències, crea sinèrgies i enriqueix-te professionalment de la comunitat de joves empresaris que formen part de l’AIJEC

Avantantges i beneficis

Avantantges i beneficis

Dels socis i pels socis. Gaudeix de vies de finançament exclusives per ajudar als joves empresaris a tirar endavant projectes empresarials, de la nostra borsa de treball o de sessions de mentoring

Esdeveniments únics

Esdeveniments únics

Participa de les nostres activitats de formació, dels Dinars d’Emprenedors, els Dinars de Futur o el Premi Jove Empresari mentre aprens de les experiències i coneixements d’altres empresaris

Privat: Visita Alta Alella

Activitat: Visita a Alta Alella
Quan: Dijous 16 de setembre
Hora: 18 hores
Lloc: Alta Alella (Camí Baix de Tiana s/n)

Escoltem la història d’emprenedoria i amor pel vi d’aquesta bodega de la mà de Mireia Pujol-Busquets, actual directora d’Alta Alella. L’acte inclou una passejada per la vinyes, un tast de vist i la xerrada amb la Mireia, segona generació d’aquetsa empresa familiar.  

Estigues al dia del què passa a l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya

Enric Asunción, Josep Fajula i Pau Sarsanedas, finalistes del Premi Jove Empresari de l’AIJEC

En la categoria de Millor Iniciativa Empresarial, els tres projectes que opten a endur-se el premi que reconeix la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur són Meeting Lawyers, Rokubun i Blue Box. Els guardons arriben enguany a la seva 28a edició consolidats com un dels guardons més importants de l’emprenedoria que se celebren a Catalunya.

+ Info + Info

Juan Morera: “La crisi de la covid també ha generat oportunitats”

El director general de Brownie, Juan Morera, va ser el protagonista dels #DINARS_de_FUTUR d’aquets mes de setembre. Morera va compartir impressions amb una trentena d joves empresaris.

+ Info + Info

Josep Fajula: “Emprendre és un viatge de vida i per fer-ho millor envoltar-se d’amics i família”

El CEO d’OCA Global va ser, aquest dijous, el primer convidat dels #DINARS_de_FUTUR, un nou format de trobades organitzades per l’AIJEC per compartir experiències professionals amb joves empresaris que estan triomfant amb les seves empreses.

+ Info + Info

Núria Pastor s’incorpora la junta directiva d’AIJEC Joves Empresaris

La seva incorporació es va formalitzar a la darrera assemblea. Fundadora i CEO de HumanITcare, Pastor (Premi a la Millor Iniciativa Empresarial de l’AIJEC) aportarà la seva experiència al capdavant d’una companyia que desenvolupa solucions d’AI i que en poc més de dos anys ha revolucionat el seguiment dels pacients crònics als hospitals.

+ Info + Info
Kartox Martina Font L’AIJEC és compartir. Compartir experiències amb persones joves, persones emprenedores que ens trobem amb els mateixos problemes i que podem treballar plegats. És això, sobretot, compartir.
Brain in a Vat Insurance Maria Josep Prats AIJEC forma part de la meva teràpia per recarregar-me d’energia positiva i renovar la motivació del què és ser empresari i emprenedor. És un lloc amb un ambient fresc i distés on trobar persones que tenen empreses. Tenir la possibilitat d'aprendre de les experiències d'altres emprenedors i ells de les teves és molt enriquidor i genera força tranquil·litat.
Beecome - Coaching & Training Mery Viñas Un moment per connectar amb altres persones com tu, no només des del punt de vista de networking, sinó connectar amb l’essència de cadascú. Connectar amb les mateixos neguits alhora que amb les mateixes passions. Crec que tothom vol contribuir, cadascú amb el seu projecte, a que aquest món sigui una mica millor.
MMM Jordi Priu A l’AIJEC hi he trobat una molt bona comunitat de joves d’empresaris amb ganes de compartir experiències i coneixements. Les activitats que organitzen estan molt bé, amb un component potent en formació empresarial i en aptituds empresarials a més d’un networking del que en pots treure molt profit.
ex president AIJEC Marc Bonavia Si ho comparéssim amb un circuit de Formula 1, els joves empresaris són els pilots d’alt rendiment que surten a la pista a prémer l’accelerador d’impulsar i fer créixer un projecte. I ho fan una volta rere l’altra, amb persistència i perseverança. Sovint lideren un projecte carregat d’innovacions (de producte, de servei, de manera de resoldre un problema). Així doncs, l’AIJEC la veig com les sales de boxes, l’espai on aquests pilots poden treure’s el casc, i retrobar-se en la mirada, on poden comentar la dificultat que tots s’han trobat en aquell revolt (i ajuntar forces per provocar un canvi al respecte), o poden trobar unes peces que els hi falten. I també a l’AIJEC poden omplir el dipòsit del propòsit amb els seus propis valors.
Minimal Heros Marçal Gabriel Per a mi formar part de l’AIJEC, a part d’una oportunitat brutal per a poder tenir espectadors que és el que tota la gent de l’audiovisual i els artistes volem, és tenir la oportunitat d’aprendre quelcom que jo no se i que estic obligat a aprendre: moure’m i saber com caminar en el món de l’empresa. O sigui una oportunitat d’aprendre molt gran i tenir un públic molt gran que pugui apreciar la meva feina.

Amb el suport de:

En què podem ajudar-te? Escriu-nos i et contestarem el més aviat possible!